AcasăActualitateDupă un model consacrat de senatorul Ion Toma, Darius Vâlcov a deplasat...

După un model consacrat de senatorul Ion Toma, Darius Vâlcov a deplasat Senatul României în județul Olt

După cum se știe, în legislatura 2008-2012, senatorul PSD Ion Toma, actualmente vicepreședinte UNPR, a făcut o invitație colegilor săi senatori, cu scopul de a vedea și admira mărețele realizări ale județului nostru, sub conducerea înțeleaptă a PSD-ului din acea epocă.  Conform acestui model deja consacrat, senatorul Darius Vâlcov (șeful Comisiei de Administrație din Senatul României) a executat aceeași mișcare, deplasându-și „tovarășii de suferință” în județul nostru roșu, arătându-le tuturor că este un bun continuator al temutului senator, Ion Toma de la… Scadt.

senatori psd in oltConferința de presă, organizată în Sala europeană a Consiliului Județean Olt, a fost una la foc automat, respectivii senatori fiind dornici să vadă frumusețile Oltului de pe meleagurile Caracalului, Corabiei, Izbicenilor și – probabil – ale altor localități de referință din județul nostru.

„Toate vizitele de acest gen s-au soldat cu inițiative parlamentare”, a spus senatorul Vâlcov, după ce a făcut apelul nominal al colegilor săi. Au mai luat cuvântul senatorii Ioan Chelaru (chestor Senat) din județul Neamț și Nicolae Moga, din Constanța, care au scos în relief ospitalitatea colegilor din Olt, precum și virtuțile nemaipomenite ale senatorului Vâlcov…

După cum v-am spus, vizita de lucru a senatorilor României în județul Olt este în plină desfășurare, aleșii neamului vizitând Caracalul, Corabia și Izbiceniul.

D. SÎRGHIE


4 COMENTARII

  1. Nu caut originalitate la lucruri care se vad cu ochil liber.De altfel.Valcov a cautat tot timpul sa fie la nivelul lui Toma,sa ajunga mare ca el,in Senatul Romaniei,TOMA FIIND PTR.EL UN MODEL.Ideea e :cu ce ne ajuta pe noi astfel de modele?Pe noi,adica pe cei care au crezut in ei si i-au votat,cocotandu-i in fruntea bucatelor.Multumesc ptr.respect,dle Petrini

  2. ba nene daca scrii pe comenturi nu inseamna ca ti le si citeste cineva

  3. In Gazeta Oltului la ora 15, 42 scriam urmatorul coment ,,Asa proceda si Toma, aducea parlamentari la greu, Valcov constat ca merge pe aceeasi linie. La fel ca Toma va pati si el!” daca va numeati Ponta va acuzam de plagiat, dar cum va numiti Sarghie nu este cazul asta vis-a-vis de titlul articolului. Cu respect Maestre!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments