AcasăActualitateEchipaje SMURD în toate subunitățile ISU Olt

Echipaje SMURD în toate subunitățile ISU Olt

Începând cu data de 8 iulie a.c., SMURD Olt funcționează cu ambulanțe de tip B 2, în toate cele șapte subunități ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt din localitățile Slatina, Caracal, Balș, Scornicești, Vișina, Stoenești și Osica de Sus.

„Numărul ambulanțelor SMURD cu care ISU Olt va acționa în sprijinul cetățenilor județului va crește, începând de astăzi, 8 iulie, la șapte echipaje de prim ajutor medical calificat. Ambulanța, tip B 2, a fost operaționalizată în cadrul Gărzii de Intervenție Osica de Sus și va fi încadrată cu subofițeri-paramedici, care au absolvit cursul de isuprim ajutor medical și descarcerare. La activitatea de operaționalizare a SMURD Osica a fost prezent Prim Adjunctul Inspectorului Șef, maior Adrian TĂNASE, care a dorit să ureze mult succes în noua misiune colegilor care vor încadra ambulanța”, a declarat plutonier Alin Băsășteanu.

Trebuie menționat și faptul că, în primele șase luni ale acestui an, cele șase echipaje ale SMURD Olt au intervenit la 1749 de solicitări, asistând, din punct de vedere medical, 1765 de persoane, dintre care 1625 de adulți și 140 de copii.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular