AcasăElena Tănase – producții record de literatură
Array

Elena Tănase – producții record de literatură

Recent, la Corabia, Elena Tănase și-a bătut propriul record, în materie de lansări de carte. Scriitoarea din orașul cu tei și-a lansat într-o singură zi patru cărți: Volumul IV al romanului fluviu „Tragediile unei vieți”, un alt roman al vieții sale „Lupta cu moartea”, o carte de poezie, inspirată tot din experiențele vieții sale, intitulată „Poezii de dragoste” și, nu în ultimul rând, o carte de bancuri de la lume adunate, ca să  descrețească frunțile poporului.

elena tanaseDe remarcat dârzenia și prolificitatea acestei autoare care, în zilele următoare, își va lansa alte volume în comuna sa natală Vădăstrița din județul Olt. Arta domniei-sale izvorăște spontan din realitățile pe care le-a trăit și le trăiește. Proza sa este una dureros-realistă, aceasta oglindind capcanele și suferințele cărora autoarea a trebuit să le facă față de-a lungul vieții sale.

Redăm, mai jos, una dintre frumoasele sale poezii!

Ionuț DUMITRESCU

Nu-ți ascunde chipul!

Nu-ți ascunde chipul
Pentru că speranța mi se strecoară în suflet.
Lacrima, speranța sunt niște capcane pentru mine.carte elena tanase poezii
Sunt neputincioasă în fața dragostei interzise.
Sunt prizoniera tristeții tale,
Tristețea ne închide pe amândoi,
Speranțe noi ți se strecoară în chipul trist,
În fiecare dimineață sunt prizoniera nopții tale.
Suflet gol, nebun de dor,
Orbit de iubire.!
În brațele tale mi-am găsit fericirea,
În vocea ta – alinarea,
Păcatul meu ești chiar tu.
Te-am iubit întotdeauna.!


6 COMENTARII

  1. Pt Vio…….corect domnule….este intr-adevar dureros-realistic! Doamnei ii place articolul…e pe sufletul ei…..pana la anul mai scrie 6 volume…..

  2. Ai dat dovada de inca o portie de analfabetism,stimata doamna,din pacate nu stii sa scrii si sa vorbesti corect limba lui Eminescu. Aici la noi la Vadastrita,pentru ca si eu sunt din Vadastrita,si sunt cadru didactic,vreau sa cunosti faptul ca esti considerata o nulitate! Volumele scrise de dumneata sunt egale cu 0….te respectam doar pentru stradanie,care hai sa fim seriosi,nu a fost chiar asa de eroica! Orice carte are o recenzie,scrisa de un scriitor renumit. La dumneata in carte nu exista aceasta recenzie…oare de ce?

  3. DOMNULE, CUM TE CHEAMĂ DACĂ TE NUMEŞTI OM..EŞTI OM CU CHIP DE VIPERĂ ANALFABETĂ.SCRIE ŞI TU,MĂCAR UN RÂND.DAR,EŞTI INCULT.ŞI DACĂ NU POŢI,DUŞMĂNEŞTI PE CEI CE NU DORM ZI ŞI NOAPTE.DACĂ AM FOST NEGUSTOR O VIAŢĂ ÎNTREGĂ ASTA NU M-A OPRIT PRINTRE ALTELE SĂ STUDIEZ ,MEGÂND CU TOTUL ODATĂ ÎN VIAŢĂ.CIUDA TA ,VA FI ŞI MAI MARE ACUM,CÂND AM SÂ-ŢI SPUN CĂ SUNT O FEMEIE RELIZATĂ ŞI INTELECTUIAL DAR ŞI MATERIAL.PĂCAT!MAI BINE,AR FI TREBUIT SĂ -MI FI ADUS FELICITĂRI.PRIN ASTA,DAI DOVADĂ ,DE FOARTE PUŢINĂ EDUCAŢIE ŞI CULTURĂ:DACĂ CITEAI MACVAR TOATE ZIARELE ÎN CARE AM DEBUTAT,POATE ÎŢI RĂMÂNEA ÎN MINTEA ASTA A TA SLABĂ CEVA DIN ASOCIERILE ,PE CARE MI LE-AU FĂCUT ZIARIŢII.ŞI POATE NU-ŢI DAI DRUMUL LA GURĂ,SĂ GRĂIASCĂ O PROSTIE.PENTRU CĂ VOI,ŢĂRANII INCULŢI IN LOC SĂ VĂ FACEŢI BAIE,SĂ FIŢI CURAŢI,VORBIŢI OAMENII CARE MUNCESC ZI ŞI NOAPTE.ŞI CA SĂ ÎNCHEI:SUNTEŢI F. MURDAT ŞI FIZIC,DAR ŞI SUFLETUL VĂ ESTE NEGRU DE MURDAR.NU AI UN DUMNEZEU!

  4. Sper ca ati vazut tonul ironic al acestui articol….Productii record la literatura…darzenia si prolificitatea etc

  5. O stim pe doamna asta….este doamna care vindea candva gogosi in orasul Corabia. Da,s-a apucat de scris carti…..ii mananca aia de la editura banii. Scrie foarte bine,arata cum o batea unul dintre soti cu pumnul peste gura…dramatic. Domnule redactor Ionut Dumitrescu,nu mai promovati nonvalorile,e pacat…ziarul asta merita mai mult!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments