AcasăPoliticaElena Udrea – candidatul și politicianul care spune lucrurilor pe nume

Elena Udrea – candidatul și politicianul care spune lucrurilor pe nume

Ne aflăm la jumătatea campaniei pentru prezidențiale, iar liderul PMP Olt, d-l Marian Vasile (unul dintre cei mai activi lideri ai dreptei din Olt)   și-a exprimat, în cadrul unei conferințe de presă, punctele de vedere cu privire la scena politică aflată în mare fierbere.

Redăm, în continuare, ideile fundamentale punctate de liderul Mișcării Populare din Olt.

«• În primul rând, vreau să vă spun că România nu are nevoie de un președinte care să răspundă la comenzi din afară. E de notorietate deja acest scandal cu ofițerul acoperit și cred că, de când Traian Băsescu a apărut cu această temă, acum o lună de zile, fiecare dintre noi a înțeles că nu poate fi altcineva decât primul ministru al României, d-l dr. Viorel Victor Ponta.

DSC_0060• Văd că au început să vină semnale din afară, inclusiv președintele PPE, chiar azi a transmis un mesaj destul de clar, în care spune că Victor Ponta ar trebui să vină în fața cetățenilor și să spună dacă a fost sau dacă nu a fost ofițer sub acoperire.

• Ce mă îngrijorează pe mine este faptul că cei care se văd a fi principalii opozanți, cei care se văd oameni de dreapta, nu vin în spațiul public, nu iau atitudine.

• Am marea rugăminte către toți cetățenii din România care încă mai cred în valorile și principiile dreptei, să vină la vot și să voteze omul care se luptă cu adevărat pentru dreapta. La ora aceasta, singurul partid care face opoziție și care arată tuturor românilor unde se află politica din România și ce vrea să facă acest PSD, cu Victor Ponta în frunte, este Partidul Mișcarea Populară. Iar candidatul PMP, Elena Udrea, este cel mai vocal candidat și politicianul care spune lucrurilor pe nume. Sunt convins că va intra în turul doi, cu ajutorul cetățenilor și din Olt, și din toată țara. În turul doi, fără doar și poate, indiferent cine ar fi contracandidatul, Elena Udrea va fi președintele României.

• Să ne întoarcem la Olt, unde se face o campanie mai mult decât incorectă. Pentru că avem deja declarați peste 100 de primari ai PSD, mai ales după ce am avut acea ordonanță, care n-a făcut decât să dea voie traseiștilor să meargă după ciolan. Se face o campanie incorectă, și am să vă spun de ce. Dacă vrei să mergi să pui un banner într-o localitate, nu ai voie. Dacă vrei să pui afișe, într-o localitate, iar nu ai voie. Pentru că primarii au ordin din PSD să nu-i lase, în primul rând, pe cei de la PMP, să pună afișe sau bannere cu Elena Udrea, candidatul PMP, pentru că acești oameni se tem.

•Începusem cu un apel către cetățeni. Să analizeze foarte bine candidații, să analizeze foarte bine politica pe care o fac partidele care sunt azi înscrise în această competiție electorală, să analizeze foarte bine tot ce s-a întâmplat în ultimii zece ani, de când Traian Băsescu este președintele României, să nu considere că aceste pomeni electorale pe care le dă PSD țin de foame timp de cinci ani sau chiar de zece ani. Pentru că, Doamne ferește!, de ce să nu spunem, dacă Victor Ponta va ajunge președintele României, este greu să-i mai înlături pe cei de la PSD, deoarece comuniștii, întotdeauna, când au ajuns într-o funcție, s-au agățat de ea pe o perioadă mai mult decât lungă.

• Traian Băsescu a intrat în campanie. Traian Băsescu nu mai are nimic de pierdut și este singurul om politic din România care, la ora asta, își asumă toate lucrurile și spune lucrurilor pe nume. Vă dau un singur exemplu. Ce s-a întâmplat cu Lukoil, unde Victor Ponta vine și spune că nu punem sechestru, și practic cere procurorilor să se subordoneze, ceea ce este grav, iar după ce Lukoil a avut o evaziune destul de mare în România și afirmă că de șase ani nu are profit. Mă întreb dacă de șase ani nu are profit, de ce trebuie să mai activeze? Iar Traian Băsescu vine și spune că dacă cineva nu respectă legile României, mai bine să plece. Asta înseamnă să fii bărbat, să ai curajul, să-ți asumi aceste lucruri și nu să tratezi România ca pe un bun propriu. De ce am deschis acest subiect? Pentru că PMP și Elena Udrea, ca și candidat și viitor președinte, vor duce pe mai departe ceea ce a început Traian Băsescu, reforma statului român. Uitați-vă la Justiție, chiar funcționează. Nu mai mult de recent, tata-socru, Ilie Sârbu, a fost audiat la DNA pentru că a fost implicat într-un caz destul de grav cu retrocedarea a zeci de mii de ha de pădure. Să nu uităm că România, de la Revoluție și până acum, a fost vândută pe bucăți de PSD. Marea privatizare a României a fost făcută de cei de la PSD. Iar România, la ora aceasta, dacă suferă, cu toate că este o țară bogată, pentru că are resurse, suferă pentru acea vânzare pe doi lei. Îi rog pe cetățeni să nu uite toate relele pe care le-a făcut PSD în județul Olt și în România.

Sper ca această campanie să fie dusă la bun sfârșit, fără incidente, deși, numai să ne întoarcem la europarlamentare, când oameni ai PMP, tineri ai PMP, au fost bătuți, la propriu, pentru că au îndrăznit să facă campanie pentru acest partid. Mă aștept să existe incidente și în următoarea perioadă. Sper ca toți primarii din județ să dea dovadă de mai multă înțelegere și să nu se mai lase atât de mințiți, de amăgiți și de șantajați. Să înțeleagă că, până la urmă, lucrurile, în România, vor trebui să funcționeze corect și că puterea trebuie să se schimbe, pentru că, altfel, chiar dacă azi, unora dintre noi le este mai bine, mâine, le va fi mult mai rău tuturor.»

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments