AcasăPoliticaElena Udrea crede că Municipiul Băilești e în județul Olt

Elena Udrea crede că Municipiul Băilești e în județul Olt

Aspirantă la fotoliul de președinte al României, Elena Udrea a mai adăugat județului Olt încă o localitate: Municipiul Băilești!

În fapt, pe site-ul www.romaniafrumoasa.ro, pagină unde Udrea își promovează imaginea în speranța că va ajunge președintele României, la secțiunea PROIECTELE MELE, fostul ministru al Dezvoltării prezintă proiectele pe care le-ar fi susținut pentru județele României.

proiecte udrea oltAstfel, am accesat pagina cu pricina și… surpriză: la proiectele pentru județul Olt, chiar la primele trei puncte, sunt enumerate tot atâtea proiecte realizate pentru Municipiul Băilești. Proiecte care se referă la: modernizare și extindere Parcul Tineretului în Municipiul Băilești, Modernizarea străzilor, trotuarelor și înființarea de parcări auto în Municipiul Băilești, Sistem de supraveghere urban în Municipiul Băilești.

Așadar, județul Olt are, în viziunea Elenei Udrea, 113 localități. Când și cum a trecut Băileștiul, localitatea de unde au plecat în lume marii actori Amza Pellea și Marcel Iureș, în  componența județului Olt numai Udrea știe.

Și când te gândești că Udrea vrea să fie undre romania frumoasapreședintele României… Halal!

Dragoș Sârghie

- Advertisment -

Most Popular