Print this Post


  Elevii – în siguranță!

  În contextul reluării cursurilor școlare față în față, polițiștii Biroului Siguranță Școlară, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalități și cei de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt acționează zilnic, în proximitatea unităților de învățământ, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile de protecție impuse, în contextul pandemiei.

  Activitățile se desfășoară atât în mediul urban, cât și în mediul rural, pe raza întregului județ Olt, având un scop preventiv.

  Totodată, polițiștii rutieri sunt prezenți pe străzile din zona unităților de învățământ, pentru a supraveghea traficul rutier și pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente negative. Întrucât la începerea cursurilor și finalizarea acestora au fost înregistrate creșteri ale valorilor de trafic și aglomerări, se face apel la responsabilitate din partea tuturor celor care se deplasează pe drumurile publice. În mod deosebit, conducătorii auto trebuie să manifeste calm, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să fie foarte atenți pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite.

   

  Ionuț Dumitrescu

   

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/elevii-in-siguranta/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *