AcasăBreviar parlamentarElevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Găneasa – în  vizită...

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Găneasa – în  vizită la Palatul Parlamentului, la invitația doamnei senator Siminica Mirea!

Luni, 4 martie a.c., elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Găneasa au vizitat palatul Parlamentului, la invitația doamnei senator Siminica Mirea. Elevii au fost foarte încântați, adresându-i doamnei senator diverse întrebări privind activitatea senatorială, vizita rămânând o amintire de neuitat.

„Am avut plăcerea de a găzdui la Senatul României elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Găneasa. Elevii au putut admira arhitectura monumentală a clădirii, aflând totodată și detalii despre construcția și simbolistica sa. De asemenea, au participat la o prezentare a procesului legislativ, înțelegând mai bine rolul Parlamentului în societatea românească.

Vizita s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde elevii au putut adresa curiozitățile legate de activitatea mea și de funcționarea Parlamentului. Mă bucur că elevii au acceptat să participe la această vizită și sper că le va rămâne o amintire de neuitat”, a declarat doamna senator Siminica Mirea!

Daria Badea


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments