AcasăPoliticaEmil Albotă are tot ce-i trebuie pentru a deveni primarul slătinenilor!

Emil Albotă are tot ce-i trebuie pentru a deveni primarul slătinenilor!

UNPR (Uniunea Națională pentru Progresul României) crește spectaculos, ca pâinea bine dospită. Există în preajma generalului Oprea un grup de oameni, printre care și senatorul Ion Toma, care sunt niște profesioniști ai politicii și care dau dovadă de consecvență și, mai ales, de seriozitate.

Nu e imposibil ca această formațiune, profitând de degringolada din PSD, dar și de fricțiunile dintre foștii liberali și foștii democrat-liberali, să facă un milion de membri. La vremuri de restriște și jale, partidele cu mesaj național, patriotic, au mare trecere la electoratul nostru flămânzit și amăgit.

emil albota 616Indiferent ce s-ar spune, pe la colțuri, despre UNPR, această formațiune are niște merite, pe care nu le are nici PSD și nici noul PNL. Primul și cel mai important merit al UNPR este acela că ne-a scăpat de șantajul UDMR, o formațiune extremistă, care n-a lipsit, ani în șir de la Revoluție încoace, din componența vreunui guvern și care face valuri și acum ca să se așeze în fruntea bucatelor.

Totodată, UNPR ne scapă și de manifestările extremiste ale lui Vadim Tudor și ale partidului său, partid care este pe cale de dispariție precum capra neagră.

De ce v-am spus toate acestea? Pentru că, la Slatina, UNPR ne propune o candidatură pentru Primărie: anume candidatura profesorului Emil Albotă! Dacă până mai ieri se spunea că Emil Albotă nu are partid, iată că UNPR își arată mușchii, recent la Târgoviște inaugurându-se cel mai mare sediu din țară al acestei formațiuni. O formațiune care promovează tinerii și oamenii de valoare, așa cum îi promova senatorul Toma, atunci când conducea PSD Olt.

Așadar, având și un partid care – iată – contează atât de mult în aritmetica parlamentară, având și alese calități intelectuale și profesionale, actualul secretar de stat de la Educație, d-l Emil Albotă, are un drum deschis spre fotoliul Primăria Slatina. Staful său de campanie este deja pregătit, starea de spirit a slătinenilor este una explozivă, în urma ultimelor evenimente legate de jaful de la primăria Slatina, electoratul vrea să le dea o lecție atât pesediștilor, cât și liberalilor, care au fost în cârdășie cu grupurile de interese ale partidului celor trei roze.

Echipa redacțională a Liniei Întâi îi urează profesorului Albotă mult succes! Emil Albotă are tot ce-i trebuie pentru a deveni primarul slătinenilor!

Ionuț Dumitrescu

12 COMENTARII

 1. Imi permit sa atrag atentia asupra faptului ca domnul Albota este un om independent financiar pe care nu il caracterizeaza lacomia si mojicia, un antreprenor in adevaratul sens al cuvantului si un profesor bun cu lucrari valoroase in domeniul de expertiza, fiind apreciat si cautat de studentii sai. Sotia dansului este un expert in domeniul de pregatire, numele dansei apare in presa de specialitate, fiind apreciata inclusiv in afara granitelor tarii.
  Ar trebui sa facem eforturi sa iesim din “zodia” urii, suspiciunii si maniei. Si sa ne construim o realitate cu ratiune, claritate, minte treaza. Si sa invatam sa sanctionam cand trebuie, cum trebuie.

  • Nu-mi este prea clar cu independenta financiara.Oare Valcov la doua milioane de euro nu era independent?Si totusi a continuat sa fure mai abitir.In privinta calitatiolor sotiei,oricat ar fi de “experte”n-au nicio relevanta ,se stie foarte bine ca oricat ar fi ele de cunoscute in presa internationala,acestea nu se transmit la sot pe cale sexuala.

   • Eroare in argumentare: faptul ca unul este independent financiar si fura nu inseamna ca un altul independent finaciar trebuie sa fure.
    In ceea ce priveste urmatoarea afirmatie si eroarea logica din nou prezenta, nu are sens nici un raspuns.
    Intreb totusi, de ce ar trebui transmis la sot? Din ceea ce putem cunoaste cu totii, sotul are la fel de multe calitati si chiar recunoasteri meritorii in domeniul sau.
    Patologia vulgului: sa vorbeasca vorbe.

    • Eroarea va apartine.Alegatia cu independenta financiara si imunitatea la furt, lacomie si mojicie nu sta in picioare.Ce ma intereseaza pe mine calitatile sotiei,daca era o scorpie ii mai faceati un asemenea encomion?La noi la vulg exista o vorba,plecati bai cu cioara vopsita!Si o intrebare(pentru a da satisfactie prostimii):cum se face ca un bugetar a ajuns la un asemenea grad de independenta financiara,cand marea majoritate a profesorilor trag mata de coada.Poate este nepotul lui Renoir si pe langa sticle goale mai vinde si ceva tablouri.Si acum ceva pentru dvs:cum puteti garanta caracterul “ales” pentru ca dupa cate stiu nici Jean de la Bruyere in “Caracterele” sale nu putea face asa ceva.Un singur lucru garanta spunand ca fiecare individ isi poarta agatat de gat propiul mic imbecil!

 2. Acest om are absolut tot ceea ce ii trebuie dar mai ales are un caracter ales. Toti cei care il cunosc pot spune acelasi lucru.
  Poti intelege si saturatia populatiei si mania si neincrederea.
  Nu se poate intelege josnicia – pentru ca cel care injoseste este josnic. Nu se poate intelege lipsa de responsabilitate – pentru ca o comunitate are, pana la urma, conducatorii pe care ii merita!
  Altii sunt departe pentru ca gandesc, aleg, decid RATIONAL. Pentru ca stiu sa comunice si sa ia atitudine atunci cand se produce un abuz sau lucrurile nu mai merg. Nu tac, ling, isi acopera ochii si in final spurca.
  Neincrederea absoluta va fi la fel de periculoasa ca permisivitatea absoluta.

 3. D-le Sirghie, in prezent, UNPR este in alianta cu PSD ( la guvernare). Albota este un pulifrici cu cioc pe care Toma il manipuleaza ca pe un papitoi. Toma Ion este un schizofrenic care nu a promovat in viata lui decat curvele si tradatorii, este mai rau decat Valcov. Ce facem d-le Sarghie schimbam pe Dracu cu Sarsaila?

  • Dupa criteriul ca toti au fost in alianta cu toti,adica PSD cu Pnl, Pdl cu Psd, dar si cu Pnl, noi n-ar trebui sa mai promovam pe nimeni,pentru ca toti-in opinia dvs.- sunt corupti.Dar tara trebuie guvernata, ca si judetul asta nefericit.Uitati-va la liberalii lui Gigel si dati-mi un nume plauzibil…la Psd ,nu mai vorbesc…Un independent , fara masina de partisd , n-are nicio sansa…Partidele celelalte sunt insignifiante…Spunheti-mi un nume plauzibil si eu ii fac campanie gratuita

 4. Cat tupeu sa ai sa candidezi,cad tu faci parte dintr-o alianta cu psd si stiind ca s-a furat ca an codru! Din postura de secretar de stat,de ce nu ati facut ceva an privinta asta? Din pocate sunteti compromis,stiat foarte bine contractele truncate de la primaria slatinei si cloaca din care si dumneavoastra faceti parte.UDMR-ul a candidat la parlamentare singuri si a luat 6 la suta,adunatura dumneavoastra, nu a avut curajul sa candideze la parlamentare singur si nici nu trecea pragul,asa ca,se justifica lipirea la guvernare a UDMR-ului,adunatura dumneavoastra,fara a intra singuri an alegeri si sa treceti pragul sa fiti credibili,v-ati lipit la guvernare cu fiecare partid sau partide si ati mai contribuit si la taierea salarilor si a pensilor! Cred ca ati fi un bun candidat,cu mari sanse la alegerile prezidentiale,dar sa va conduca campania Nicolicea,ca Slatina va mai trimis o data la gunoi.

 5. M-ai lasatine cu Toma asta si cu furierul lui,Albota.Astia sunt un partid de scursuri,adica PSD 2 (comunisti),care are ca lider un analfabet! Ar vrea el TOMA sa mai puna mîna pe Slatina,dar nu se poate,asa ca, sa va duceti dracului de nenorociti si de lingai care primiti toti traseistii.

  • Cum poti vorbi asa de Toma,a sponsorizt multa vreme Linia intai.A facut mult bine revistei si de aceea a fost laudat de multe ori.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular