AcasăPoliticaEMIL ALBOTĂ – TÂNĂR, LINIȘTIT ȘI CREDIBIL

EMIL ALBOTĂ – TÂNĂR, LINIȘTIT ȘI CREDIBIL

Între toți candidații la Primăria Slatina, cel mai liniștit și mai credibil rămâne tânărul prof. Emil Albotă. În ciuda ieșirii din scenă a gen. Oprea, Emil Albotă rămâne în fruntea plutonului de candidați propuși de formațiunile lor ca să ocupe fotoliul de primar al Slatinei. O Slatină trecută prin furcile caudine ale unor primari care i-au urât pe slătineni și care au ieșit la fel de urât din istorie.

În definitiv, Slatina nu votează la Primărie partide ori lideri naționali, ei pun ștampila pe OM! Iar OMUL acesta are un nume și o reputație profesională, pe care nu i le-a dat nici Gabi Oprea, nici partidul condus de acesta.

unpr albotaÎn acest absurd politicianist, în care se scaldă și se „joacă” scaunul de primar al Slatinei, există, totuși, o cheie: Emil  Albotă!

Dacă de ceva timp toate întrebările noastre despre viitorul Slatinei au eșuat în răspunsurile noastre, iată că un tânăr universitar se ridică deasupra generației sale culpabile, pregătit să ne răspundă la întrebări. Semn că rezerva de onestitate și bună credință de care dispune Slatina nu s-a epuizat încă.

Acesta este și rolul democrației: diversitatea, pluripartitismul și competiția salvează, întotdeauna, la un moment dat, comunitățile.

Nimeni și nimic nu se poate opune învingătorului, când acesta este predestinat să câștige. În luptele murdare pentru Primăria Slatina, prezența unor personaje politice de calibrul moral și intelectual al lui Albotă este salutară.

Nu ne îndoim de faptul că, alături de senatorul Toma și de echipa sa, Emil Albotă va face o campanie civilizată, altfel decât a fost până acum pe meleagurile noastre!

Așa să-l ajute Dumnezeu!

LINIA ÎNTÂI


1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments