AcasăEvenimentEmil Moț: Mă oblig, în fața dumneavoastră, să duc Slatina pe un...

Emil Moț: Mă oblig, în fața dumneavoastră, să duc Slatina pe un loc remarcabil pe harta țării!

Emil Moț, primarul Municipiului Slatina, și consilierii locali ai municipiului și-au preluat mandatele marți, 27 octombrie a.c. Aceștia au depus jurământul în cadrul ședinței de constituire, la care a luat parte și Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Consilierii locali ai municipiului Slatina aleși pentru următorul mandat sunt: PSD – Gabriela Șerban, Răzvan Cazangiu, Emil Popa, Claudiu Stăncioiu, Constantin Antonescu, Gigi Vîlceleanu, Viorel Dincă,  Ion Vătrai,  Alexandru Berechet, Eufrosina Brătoi, Loredana Stroiuleasa, Ioan Alexa; PNL – Laura Giura, Marian Doagă, Ionuț Comănescu, Alexandru Popistaș, Viorel Rogojinaru, Ștefan Văduva, Romeo Costică; Pro România – Marius Bălașa și Mihai Cîrloganu.

Cu toții formăm pilonul pe care Slatina își bazează devenirea!

Emil Moț, reales în funcția de primar al Slatinei, pentru al doilea mandat, a declarat:

„Jur să apăr Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Slatina. Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Dragi slătineni,

Am participat, astăzi, cu emoție, la solemnitatea investirii noului Consiliu Local al municipiului Slatina și am avut onoarea de a rosti, grație votului de încredere pe care mi l-ați acordat pe 27 septembrie, jurământul de credință, care îmi va călăuzi întreaga mea activitate în cel de al doilea mandat pe care mi l-ați încredințat.

Sunt convins că, împreună cu consilierii care vor face parte din legislativul slătinean, pentru următorii patru ani, vom reuși să formăm o echipă performantă și eficientă, astfel ca toate proiectele propuse să se bucure de finalitate și împreună să dezvoltăm Slatina. 

Cu credință în suflet și înaltă prețuire, port eșarfa de primar al Municipiului Slatina, și mă oblig, în fața dumneavoastră, să duc Slatina pe un loc remarcabil pe harta țării, să fac din ea locul unde copiii să meargă în siguranță la școală, părinții să beneficieze de un loc de muncă stabil și bunicii să se bucure de ani frumoși și liniștiți alături de cei dragi.

Vă mulțumesc dumneavoastră, slătinenilor, colegilor mei care mi-au fost și îmi sunt alături în demersul meu politic și profesional și, nu în ultimul rând, familiei, care mă susține și îmi dă putere și încredere în viitor.

Cu toții formăm pilonul pe care Slatina își bazează devenirea! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Eu și președintele Consiliul Județean, Marius Oprescu, vă promitem tuturor că vom face atât pentru Slatina, cât și pentru județul Olt, cele mai bune lucruri

Totodată, primarul Emil Moț a mai vorbit și despre proiectele pe care le-a implementat și despre cele pe care dorește să le realizeze.

„Eu și președintele Consiliul Județean, Marius Oprescu, vă promitem tuturor că vom face atât pentru Slatina, cât și pentru județul Olt, cele mai bune lucruri. Vom continua să investim în Slatina, să investim în județ, vom continua să ducem acest oraș exact acolo unde-i este locul lui, un oraș european. Ați văzut, la Slatina, de un an, am început cele mai mari proiecte, 14 proiecte pe fonduri europene, este o muncă pe care noi, la Primăria Slatina, am făcut-o de trei ani și care, din momentul acesta, începe să se concretizeze. Adică și slătinenii vor vedea în teren ce am făcut noi trei ani de zile.

Vreau să vă spun că avem multe proiecte în lucru, multe lucruri pe care noi le vom face în următorii ani și principala direcție va fi atragerea de noi fonduri europene, între anii 2021-2027, vorbim de alte fonduri europene pentru Slatina. Sper să avem un mandat liniștit, domnule președinte, în care noi să ne facem treaba exact cum ne-am făcut-o, în ultimii patru ani de zile, ne-o vom face și în continuare, în următorii patru ani.

Vreau să le mulțumesc, încă o dată, slătinenilor, pentru că ne-au votat și pentru că ne-au arătat că noi am făcut treabă pentru toți ai noștri din municipiul Slatina. Echipa viceprimarilor rămâne, treaba a mers foarte bine cei patru ani, va merge la fel de bine și în următorii patru”, a încheiat Emil Moț.

Marius Oprescu:

Îl felicit pe domnul primar pentru toate aceste proiecte pe care le are în curs de implementare și aceste lucruri se vor vedea

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, l-a felicitat pe Emil Moț pentru noul mandat obținut și pentru toate proiectele făcute și în curs de implementare:

„Îl felicit și eu pe domnul primar Emil Moț, pentru învestirea în noul mandat, care înseamnă o nouă provocare. Sunt lucruri pe care le-am promis în campania electorală și pe care trebuie să reușim să le facem, pentru că de fiecare dată noi am venit în fața cetățenilor cu lucruri pe care le-am promis și le-am realizat. Sunt convins că toate proiectele pe care domnul primar le-a început în primul mandat și care în momentul de față nu au intrat în faza de realizare a lor, pentru că este greu să scrii un proiect și să-l aprobi, iar apoi să treci la faza de execuție, toate cele pe fonduri europene, după ce vor fi implementate putem vorbi la Slatina de conceptul Smart City. Slătinenii s-au obișnuit de-a lungul timpului cu un anumit nivel al serviciilor publice și sunt convins că acest nivel va fi dus pe o treaptă superioară în urma realizării acestora. Probabil peste patru ani campania electorală va fi dusă pe proiecte de un alt nivel și pe o altă concepție. Sunt convins de acest lucru și, de ce nu, putem vorbi de acum de un concept la Slatina de Smart City. Îl felicit pe domnul primar pentru toate aceste proiecte pe care le are în curs de implementare și aceste lucruri se vor vedea”, a spus președintele Consiliului Județean Olt.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments