AcasăActualitateEmil Moț și-a anunțat demisia din funcția de primar al Municipiului Slatina!

Emil Moț și-a anunțat demisia din funcția de primar al Municipiului Slatina!

Presiunile la care a fost supus, incertitudinea care planează în rândul funcționarilor din Primăria Slatina, luptele politice mediatice, de la nivel național, cărora cu greu poate să le mai facă față, precum și lașitatea unor colegi de taină, de partid și de serviciu, l-au determinat pe Emil Moț, primarul care a pierdut alegerile pentru Slatina, să-și anunțe demisia, atât din funcția de primar, cât și din partid.

Explicațiile acestui gest de ultimă oră se găsesc în comunicatul de mai jos, semnat chiar de Emil Moț:

„Stimați cetățeni, vă anunț că voi demisiona din calitatea de primar în funcție al Municipiului Slatina, pentru a facilita o tranziție administrativă lină și pentru a pune stop incertitudinilor generate de situația inedită a alegerilor recente, care nu-i permit primarului ales să-și preia mandatul imediat, ci cu o decalare de trei luni.

În egală măsură, viceprimarii actuali vor proceda la fel.

Este o decizie luată în numele transparenței administrative și pentru a stopa presiunile constante ale PNL, reprezentanții acestui partid, fiind astfel obligați, după îndeplinirea etapelor procedurale, să-și numească, dintre consilierii locali, doi viceprimari dintre care unul cu atribuții de primar.

În acest sens, au șansa să facă administrație și să le ofere slătinenilor priceperea, viziunea și promisiunile menționate în campania electorală.

Este un pas care va facilita implementarea promisiunilor clamate în perioada electorală și, care, totodată, va pune capăt suspiciunilor pe care PNL le propagă mediatic, în lipsa actelor administrative.

În plus, îmi voi da demisia din calitatea de membru PSD Slatina, pentru a evita orice anatemă aruncată în mod incorect asupra unei echipe care reprezintă vocea a peste 12 mii de cetățeni.

Îmi doresc pentru Slatina și slătineni proiecte importante, care să crească poziția de top înregistrată recent, din punct de vedere al prosperității.

Sunt convins că echipa PSD Slatina va funcționa, în continuare, după principiul bunei guvernări locale, în care proiectele de dezvoltare să fie susținute și/sau îmbunătățite, astfel încât comunitatea să beneficieze de servicii publice de calitate, infrastructură modernizată și oportunități economice sporite”, a declarat Emil Moț.

Dragoș Sîrghie

2 COMENTARII

 1. Poate nu mai vine apă de la munte, probabil de aia era așa scumpa, și o să ne imbaiem din nou la dus, sau la cadă, nu la lighean

 2. Este evident ca demisiile ,,de rasunet si neasteptate,, vor fi urmate si de altele…..
  Prietenii stiu de ce !!!
  Sunt convins ca analizele facute,,in plen,, inainte de publicarea acestor gesturi, au ca justificare ,,lovirea,,inamicului si nicidecum grija fata de cetatenii mun. Slatina….
  Viitorul apropiat ne va oferi si raspunsul la intrebarea: cine si de ce a provocat aceste demisii,,in lant,,?
  DEMISIA=Act, cerere (scrisă) prin care un salariat, un demnitar se retrage dintr-o funcție, dintr-o slujbă.
  Unilaterale? In nici un caz…..sa fim seriosi!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments