AcasăAdministrațieEmil Moț și Marius Oprescu – întâlnire cu locuitorii din cartierul Progresul!

Emil Moț și Marius Oprescu – întâlnire cu locuitorii din cartierul Progresul!

Emil Moț, primarul Municipiului Slatina, alături de Marius Oprescu – președintele Consiliului Județean Olt și de reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei Municipiului Slatina, continuă seria întâlnirilor cu cetățenii Slatinei, discutând cu aceștia diverse aspecte importante pentru zona respectivă.

Astăzi, 7 martie a.c., autoritățile locale s-au întâlnit cu locuitorii din cartierul Progresul, ideile și sugestiile primite de la oameni fiind extrem de utile, în procesul decizional pentru evoluția continuă a municipiului Slatina.

„În această seară, am fost prezent alături de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, la o întâlnire cu locuitorii din cartierul Progresul.

Am discutat cu toți cei prezenți despre diverse aspecte importante pentru zona respectivă, abordând subiecte precum progresul și nevoia de îmbunătățire ale lucrărilor din municipiul Slatina. De asemenea, a fost abordat subiectul legat de anveloparea blocurilor construite după anul 1990.

Pentru parcarea modulară existentă, le-am comunicat locuitorilor termenul limită pentru depunerea dosarelor în vederea închirierii unui loc de parcare, respectiv 31.03.2024, urmând ca în perioada următoare să fie folosită la capacitate maximă.

Ideile și sugestiile primite de la dumneavoastră sunt extrem de utile, aportul lor fiind semnificativ, în procesul decizional pentru evoluția continuă a municipiului Slatina”, a declarat Emil Moț, primarul Municipiului Slatina!

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments