AcasăPoliticaEmil Moț și Marius Oprescu – mulțumiri locuitorilor Slatinei și județului Olt,...

Emil Moț și Marius Oprescu – mulțumiri locuitorilor Slatinei și județului Olt, pentru votul acordat!

Marius Oprescu, fostul și noul președinte al Consiliului Județean Olt, împreună cu Emil Moț, fostul și actualul primar al Municipiului Slatina, au susținut o conferință de presă, prin care au mulțumit locuitorilor Slatinei, precum și tuturor locuitorilor județului Olt, pentru încrederea acordată la recent încheiatele alegeri locale, prin scorul foarte mare înregistrat.

De asemenea, cei doi lideri ai PSD Olt au mulțumit și presei din județ pentru obiectivitatea cu care le-a prezentat programul de guvernare locală și mesajele din campania electorală.

emil mot si marius oprescu 7 oct 2020 netMarius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt:

Promit că voi fi președintele tuturor locuitorilor județului Olt, iar toți cei care vor dori să ajungă la Consiliul Județean vor avea ușa deschisă!

„Vă mulțumesc că ne-ați prezentat într-un mod obiectiv și realist punctele de vedere în această campanie electorală. Noi am încercat să avem o campanie electorală pozitivă, așa cum PSD Olt a făcut de fiecare dată. Am venit în fața oltenilor cu un program de guvernare locală obiectiv, în care am încercat să cuprindem toate categoriile sociale și cât mai multe activități în care autoritățile locale din județul Olt încearcă să se implice. Acest lucru s-a văzut și în votul masiv, oltenii au apreciat că am fost singura organizație care am prezentat un astfel de program. Au fost alături de noi și le mulțumesc și lor pe această cale. Votul de încredere masiv pe care ni l-au acordat la aceste alegeri ne și obligă, bineînțeles, ca de fiecare dată. Le promitem oamenilor că nu-i vom dezamăgi, tot ceea ce am promis este pe agenda noastră din prima zi de după alegerile locale.

Oltenii ne-au acordat votul, crezând în oamenii noștri pe care i-am prezentat pentru primari, pentru consiliile locale, pentru consiliul județean. Așa cum am spus și la începutul mandatului din 2016, ca președinte, indiferent de cum au votat oltenii, promit că voi fi președintele tuturor locuitorilor județului Olt, iar toți cei care vor dori să ajungă la Consiliul Județean vor avea ușa deschisă, indiferent dacă în ziua respectivă am audiențe sau nu. singura condiție este ca eu să fiu în acel moment la birou și să am timpul necesar pentru a putea să ascult pe toată lumea.”

Emil Moț, primarul Municipiului Slatina:

Vreau să mulțumesc, încă o dată, slătinenilor pentru încrederea pe care ne-au arătat-o

„Câteva cuvinte despre Slatina… 49% și 47% este un scor care pe noi ne mulțumește. Este un scor pentru care atât eu cât și Organizația PSD Slatina am muncit. Vreau să mulțumesc, încă o dată, slătinenilor pentru încrederea pe care ne-au arătat-o, prin acest vot masiv. Vreau să le mulțumesc colegilor noștri de la Organizația PSD Slatina, fără de care acest lucru nu ar fi fost posibil.

De asemenea, vreau să vă mulțumesc și dvs., presei, pentru faptul că pe parcursul acestei luni ați prezentat imparțial programul nostru de guvernare locală. Și da, am câștigat și la Slatina și în județul Olt, pentru că am prezentat un program de guvernare locală realist, pe care îl vom duce la capăt, fără doar și poate. Pot să vă spun că vom continua cu cei doi viceprimari actuali și în mandatul 2020-2024.”

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular