AcasăAlegeri Locale 2024Emil Moț va obține victoria cu 57% din voturi, în alegerile de...

Emil Moț va obține victoria cu 57% din voturi, în alegerile de duminică! PSD Olt pune la dispoziția publicului sondajul real

Emil Moț va obține victoria cu 57% din voturi, pentru Primăria Slatina, conform unui sondaj asumat și realizat de o instituție respectată și specializată în măsurători sociologice, Psiho Global Consult, pe un eșantion de 1000 de chestionare completate, între 25-27 aprilie.

„Emil Moț va obține victoria cu 57% din voturi, conform unui sondaj asumat și realizat de o instituție respectată și specializată în măsurători sociologice, Psiho Global Consult, pe un eșantion de 1000 de chestionare, completate între 25-27 aprilie a.c. Într-un articol plătit de PNL Olt, apare un sondaj nerealizat, necomandat și neasumat de nicio casă de sondare a opiniei publice, care minte despre șansele unui agitator de profesie.

PSD Olt pune la dispoziția publicului sondajul real, cu intenția de vot a slătinenilor, pentru o informare corectă și pentru a combate un alt fake-news marca PNL Olt.

Vă prezentăm adevărul necosmetizat: Emil Moț – Primar  – continuăm să dezvoltăm, împreună, Slatina”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

Dragoș Sîrghie

 

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D. Organizația Județeană Olt – CUI mandatar financiar 21240002 

1 COMENTARIU

  1. Lasati aburelile astea de doi bani ca oricum nu va mai crede nimeni,demonstrati doar sinteti doar ffff penibili-penibili!!!! :)))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments