AcasăActualitateEmil Popa a relansat audiențele cu cetățenii, la care pot participa reprezentanții...

Emil Popa a relansat audiențele cu cetățenii, la care pot participa reprezentanții presei

Emil Popa, noul viceprimar al Slatinei, care îndeplinește atribuțiile de primar, a avut, marți, 21 iulie a.c., program de audiențe cu cetățenii municipiului. Acesta a relansat audiențele la care pot participa reprezentanții presei, fapt ce nu se mai întâmplase de foarte mult timp și care dovedește faptul că, în Primăria Slatina există transparență. La întâlnire au participat și reprezentanți de la Direcția de Protecție și Asistență Socială, Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat Slatina și Direcția de Investiții, Lucrări Publice și Licitații.

audiente primar emil popaPus pe treabă, Emil Popa a ascultat, cu foarte mare atenție, păsurile slătinenilor, încercând, pe cât se poate, să-i ajute sau să-i direcționeze acolo unde problemele acestora pot avea o finalitate pozitivă.

Unul dintre cazurile ce va fi rezolvat, până la sfârșitul acestui an, a fost al Vioricăi Drăgănescu, care a solicitat ca Primăria Slatina să execute lucrări de canalizare și asfaltare a străzii Grădiște. Primarul interimar i-a promis acesteia că vor fi demarate lucrările de canalizare și asfaltare, pe porțiunea de 200 de metri a străzii, rămasă neacoperită de fosta societate de construcții care s-a ocupat de investiție.

Audiențele au mai vizat lămuriri cu privire la suspendarea unui ajutor social, acordarea unui ajutor de handicap pentru un frate, efectuarea unei anchete sociale, precum și amânarea unui ordin de evacuare.

Totodată, Emil Popa a asigurat cetățenii în fruntea cărora se află că ușa sa va fi mereu deschisă, că va încerca, pe cât posibil, să ia act de toate problemele cu care se confruntă slătinenii și că va face tot posibilul ca, în baza unui temei legal, să găsească o rezolvare.

Trebuie precizat și faptul că, în fiecare marți, slătinenii i se pot adresa acestuia pentru a-i aduce la cunoștință doleanțele și a-i cere ajutorul.

LINIA ÎNTÂI

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments