AcasăPoliticaEste timpul schimbării la primăria orașului Drăgănești-Olt!

Este timpul schimbării la primăria orașului Drăgănești-Olt!

Primarul orașului Drăgănești-Olt trebuie să fie un lider responsabil, transparent și dedicat, capabil sa reprezinte interesele comunității și sa aducă un plus în viața locuitorilor prin gestionarea eficientă a resurselor orașului, promovarea unui dezvoltări durabile și luarea deciziilor în favoarea cetățenilor. Trebuie sa fie deschis la comunicare și sa colaboreze cu locuitorii, consilierii locali și alte autorități pentru a crea un mediu favorabil dezvoltării orașului.

Un primar trebuie sa lucreze în folosul comunității, să asigure servicii publice de calitate, în educație, infrastructură, sănătate și siguranță, trebuie sa asigure transparență și responsabilitate în luarea deciziilor administrative și financiare, să fie transparent și deschis la comunicare, să fie disponibil pentru dialog cu locuitorii și să asculte cu atenție doleanțele acestora. Mai mult, să colaboreze eficient cu consilierii locali, cu alte autorități și organizații din comunitate, pentru a găsi soluții creative și inovatoare în problemele locuitorilor!

Toată această relatare i se potrivește ca o mănușă candidatului la funcția de primar al orașului Drăgănești-Olt, domnului Viorel Nădescu, președintele organizației PSD Drăgănești-Olt!

Domnul Viorel Nădescu a dovedit ca are abilități de leadership: capacitatea de a motiva și de a ghida echipa sa și comunitatea în direcția dorită!

TIM

- Advertisment -

Most Popular