AcasăPoliticaEu am coloană vertebrală și nu m-aplec după cum bate vântul!

Eu am coloană vertebrală și nu m-aplec după cum bate vântul!

În ultimul timp, asupra președintelui PMP Olt, primarul Studinei, Marian Vasile, s-au abătut o serie de suspiciuni cu privire la faptul că ar fi „omul actualei puteri”. A contribuit la aceste suspiciuni și faptul că liderul PMP Olt este găzduit cu lejeritate la postul TV „Pătlăgeaua roșie”, la care au acces doar arhanghelii PSD, precum și ideea că Darius Vâlcov (stăpânul inelelor din partidul celor trei roze de la Olt) și-ar fi infiltrat în PMP Olt o serie de oameni…

La acest afront, în cadrul unei recente conferințe de presă, Marian Vasile a răspuns cu aplombu-i binecunoscut.

 marian vasile 565“Înainte de alegerile locale și de celelalte alegeri, eu aveam posibilitatea să negociez, să fac ceea ce face, în general, cam toată lumea din sistemul politic, să-mi trăiesc mai mult decât liniștit viața și să am de câștigat libertate. Pentru că e o problemă și cu libertatea la ora asta. Tot eu, și mai ales localitatea Studina (Marian Vasile reprezintă o localitate și, din păcate, a devenit un stigmat acest lucru), are de suferit pentru că nu a bătut palma cu puterea și pentru că își permite să facă ceea ce am auzit de la mulți oameni, că ar reprezenta cheia succesului. Așa am învățat eu, dacă vrei să faci, cu adevărat, ceva în viață, să faci ce nu face nimeni. Eu cred că eu fac ceea ce nu face nimeni și vă spun cu toată responsabilitatea. Și nu pentru că îmi doresc neapărat acest lucru, ci pentru că asta simt. Asta am simțit, asta fac și asta am să fac.

Puteam să negociez, puteam să fiu liniștit, putea localitatea Studina să nu sufere atât de mult așa cum suferă acum. Iar pentru cei care avansează pe piață ipoteza că aș fi omul puterii, vreau să le adresez o întrebare simplă: de ce ar putea Marian Vasile să se prefacă? De ce? Eu nu văd nici un răspuns…

În primul rând, s-a demonstrat, de când am intrat pe scena politică, în 2008, până atunci n-am făcut politică, că n-am fost și nu sunt un om care stă stau cu capul plecat. De multe ori asta nu este o fală. Eu așa am fost educat și așa voi fi toată viața. Eu am coloană vertebrală și nu m-aplec după cum bate vântul…”

LINIA ÎNTÂI


5 COMENTARII

    • Tu ai?! Daca ai avea și coaie, ai fi tare. Dar, cum esti prost ca noaptea dinaintea nuntii, nu pot sa-ti cer ce nu poti avea. Adica să ai creier. Stii cumva ce e ala creier?!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments