AcasăActualitateEveniment de excepție al Organizației Femeilor Social-Democrate din Caracal

Eveniment de excepție al Organizației Femeilor Social-Democrate din Caracal

Organizația Femeilor Social-Democrate din Caracal a organizat un eveniment, la care au participat Siminica Mirea – senator, Ion Doldurea – primarul Municipiului Caracal și Marina Samiee – viceprimar al Municipiului Caracal. Despre acesta, ne-a vorbit senatorul Siminica Mirea:

„Am avut bucuria de a participa la un eveniment de poveste organizat de OFSD Caracal, în lanul de lavandă al familiei Zăvoianu.

Sub un cer senin și înconjurați de zâmbete, ne-am bucurat de mireasma îmbietoare a lavandei, într-o adevărată oază de culoare și parfum.

Am asistat, alături de primarul și viceprimarul municipiului Caracal, Ion Doldurea și Marina Samiee, la momente muzicale și prezentări de modă spectaculoase.

Atelierul Moda Dary ne-a impresionat cu rochii tradițional-moderne, iar atelierul Vertu’ by Diana Dovan ne-a adus, în față, rochii de mireasă de vis.

De asemenea, am avut ocazia să descopăr produse artizanale minunate, pe bază de lavandă, și să surprind momente memorabile alături de colegele mele social-democrate din Slatina și Caracal.

Felicitări tuturor organizatorilor și participanților pentru acest eveniment deosebit care ne-a umplut sufletele de frumusețe și bucurie!”.

Daria Badea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments