AcasăActualitateFă-mi loc – la Teatrul Național din Caracal

Fă-mi loc – la Teatrul Național din Caracal

Sâmbătă, 22 martie a.c., pe scena Teatrului Național din Caracal, va avea loc un spectacol de teatru, în regia maestrului Radu Beligan. Este vorba despre piesa de teatru „Fă-mi loc”, de Anthony Michineau, din distribuția căreia fac parte Medeea Marinescu și Marius Manole, scenografie – Mădălina Marinescu, asistent regie – Mădălina Ciupitu și light desing – Roxana Docan.

afis teatru caracal 580„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului, în cușeta unui tren de noapte. Ea – o fată singură, șarmantă, aventurieră, el – un bărbat cu principii, pus în fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Hazardul îi aduce pe Manuel și Camilla împreună, doi oameni ce nu au, aparent, nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate „scântei”. Însă, amândoi caută să înțeleagă și să se înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie și, mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate. „Fă-mi loc!” este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe, dincolo de orice conveniență socială.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Caracal, la inițiativa primarului,  Eduard Claudiu Ciocăzanu, realizatorul spectacolului de teatru fiind Mix Music București.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments