AcasăPoliticaFamilia UNPR este mai unită și mai numeroasă decât oricând

Familia UNPR este mai unită și mai numeroasă decât oricând

În perioada 27-30 august 2015, s-a derulat, la Costinești, Școala de Vară a UNPR Tineret, Studenți, Elevi. Evenimentul la care au participat peste 2000 de membri progresiști din țară a debutat cu o întâlnire de deschidere a lucrărilor Școlii de Vară, desfășurată la Hotel Forum din Costinești.

Delegația județului Olt a fost condusă de senatorul Ion Toma – președintele Organizației UNPR Olt, alături de Emil Albotă – prim-vicepreședinte UNPR Olt, Pavel Belinski –  vicepreședinte UNPR Olt, senatorul Teiu Păunescu, Steluța Dan – președinte UNPR Slatina, Ionela Zamfirescu – președinte Organizația de Femei UNPR Olt, Cosmin Ciorei – președinte Organizația de Tineret a UNPR Olt, precum și reprezentanți ai studenților și elevilor.

unpr scoala de vara 2015 1Pe parcursul celor patru zile ale Școlii de Vară, s-au desfășurat seminarii pe teme politice, în cadrul cărora s-a discutat despre cele cinci teme majore din Planul Politic Național „Siguranță și Prosperitate pentru România”, plan lansat și asumat, recent, de UNPR, despre activitățile fiecărei organizații din țară, precum și despre alegerile din anul 2016.

Conferința oficială a Școlii de Vară a UNPR Tineret, Studenți, Elevi a avut loc sâmbătă, 29 august, la Teatrul de Vară din Costinești, la care au fost prezenți și vicepremierul Gabriel Oprea – președinte UNPR, Neculai Onțanu – secretar general adjunct al UNPR, Rică Răducanu, Ilie Năstase și multe alte personalități naționale.

unpr scoala de vara 2015 3„Vreau să știți că ne așteaptă pe toți un an greu, vom avea o campanie electorală complicată. Indiferent de modul în care vom participa în alegeri, este important să fim o echipă unită și puternică. Tocmai de aceea, vreau să vă spun că în campania UNPR va fi ca la Armată. Adică ordine și disciplină. Vom avea candidați foarte buni, mai ales că UNPR este recunoscut pentru echipa sa de primari. Vom avea un milion de membri de partid, vom avea peste 10% din voturile românilor. Vreau să știți că mă bazez pe voi, pe echipa UNPR, pe tineri, pe cei care n-au mai făcut politică, pe cei care își iubesc țara și vor să facă din România o țară sigură și prosperă. Vreau să fiți încrezători în steaua UNPR. Anul viitor, la alegeri, să scriem și să facem istorie împreună pentru români”, a spus Gabriel Oprea.

unpr scoala de vara 2015 2În discursul său, senatorul Ion Toma a spus că este mândru de fiecare membru UNPR în parte, asigurându-i pe aceștia de tot sprijinul său, atât în Parlament, cât și în organizația județeană Olt: „Membri din toată țara au venit la Costinești pentru a sărbători alături de tinerii noștri, și pentru a le inocula acestora principii fundamentale ale politicii, axându-ne, deopotrivă, pe teorie și practică. Fiecare dintre participanți a avut oportunitatea de a învăța de la cei mai buni, începând cu președintele partidului nostru, d-l vicepremier Gabriel Oprea, cel care reprezintă un model de succes și de reușită în politică românească, și continuând cu alți lideri politici importanți, parlamentari, primari, consultanți politici de seamă, analiști. Per ansamblu, evenimentul a fost de nota 10, iar familia UNPR este mai unită și mai numeroasă decât oricând. Sunt mândru de fiecare dintre membrii săi, și profit de această ocazie pentru a vă asigura pe toți de întreg sprijinul meu, atât în Parlament, cât și în organizația județeană. Sunt fericit să fiu alături de voi, în cel mai puternic și mai mare partid din România!”.

Ionuț DUMITRESCU


2 COMENTARII

  1. Dragi alegatori, ideile UNPR sunt vizibil inspirate , desi credem ca nu va dati seama, din Cursul (varianta scurta) de Socialism Stiintific . Domnul Albota performeaza apeland si la “Codul principiilor şi normelor muncii şi vieţii comuniştilor, ale eticii şi echităţii socialiste”, in special la capitolul demagogic FAMILIA. GRIP va reveni cu analize detaliate, pe text, asupra DISCURSULUI POLITIC practicat de politicienii locali. UNPR crede ca poate manipula printr-un discurs ce abunda in erori de argumentare. Tema: Analizati urmatorul text :

    • Language always comes with what is called “framing.” Every word is defined relative to a conceptual framework. If you have something like “revolt,” that implies a population that is being ruled unfairly, or assumes it is being ruled unfairly, and that they are throwing off their rulers, which would be considered a good thing. That’s a frame.
    • If you then add the word “voter” in front of “revolt,” you get a metaphorical meaning saying that the voters are the oppressed people, the governor is the oppressive ruler, that they have ousted him and this is a good thing and all things are good now. All of that comes up when you see a headline like “voter revolt” – something that most people read and never notice. But these things can be affected by reporters and very often, by the campaign people themselves. “ (Lakoff, http://www.berkeley.edu/news/media/releases/2003/10/27_lakoff.shtml).

  2. Teatrul de vara prezita piesa VRAJA MARII, cu nea Tomitza si Galina Lupusor in rolurile principale!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments