AcasăOra SatuluiFărcașele – consilierul liberal Dorel Tudor este foarte interesat de dezvoltarea comunei...

Fărcașele – consilierul liberal Dorel Tudor este foarte interesat de dezvoltarea comunei sale natale

Deși a pierdut „la mustață” alegerile de primar în comuna Fărcașele, pe care tatăl său Marin Tudor (Dumnezeu să-l odihnească în pace) a condus-o un mandat și jumătate, în onoare și demnitate, consilierul liberal Dorel Tudor nu a încetat să facă eforturi considerabile pentru dezvoltarea comunei sale natale. Astfel, zilele trecute, domnia sa a descins într-o vizită la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru a-i convinge pe oficialii patriei de necesitatea punerii în funcțiune a stațiilor de irigații de pe raza comunei Fărcașele.  „Chiar dacă avem o primăvară ploioasă, fermierii noștri trebuie să poată beneficia de irigații moderne, pentru o agricultură performantă!”, a declarat Dorel Tudor pentru Linia Întâi. Domnia sa a beneficiat și de o întâlnire directă cu ministrul Agriculturii, dl Adrian Oros, care a fost deschis la dialog, fiind de acord cu inițiativa consilierului liberal de la Fărcașele.

În altă ordine de idei, Dorel Tudor și ministrul Oros au purtat discuții și cu privire la reglementarea legilor privind devastarea stațiilor de irigații, în sensul înăspririi pedepselor aplicate hoților care fură cablurile și motoarele aferente acestor sisteme atât de necesare.

„A fost un dialog fructuos, care se va solda cu rezultatele de rigoare, pentru agricultura comunei noastre, pentru bunăstarea oamenilor de aici!”, a conchis Dorel Tudor, care este un demn urmaș al tatălui său, cel ce n-a pregetat niciodată, cât a fost în slujba comunității, să se situeze strict de partea oamenilor! Felicitări, Dorel Tudor!

Dumitru Sârghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments