AcasăLa ordinea săptămâniiFelicitări, doamna Felicia Man!

Felicitări, doamna Felicia Man!

E etic și de bun-simț ca, atunci când niște elevi valoroși sunt premiați de Guvernul României, să nu faci din acest eveniment un spectacol politic. Procedând așa, în acest spirit apartinic, d-na Felicia Man a arătat opiniei publice a județului Olt că, înainte de a fi inspector general pesedist, este un profesor responsabil, care nu politizează un eveniment din educație, chiar dacă banii oferiți tinerilor învățăcei vin de la Guvern, iar Guvernul este pesedist.

Și mai e ceva: dacă onor copiii noștri premiați s-au sufocat într-o sală de câțiva metri pătrați, vina nu aparține nicidecum d-nei Felicia Man. Vina este a administrației județene, indiferent de culoarea ei, care atâta știe: să ne sufoce cu biruri de tot felul, cu taxe și impozite puse până și pe respirație, nefiind interesată să asigure spații moderne și aerisite corespunzător, pentru astfel de evenimente.

felicia man cu eleviNoi credem că d-na Felicia Man ar trebui, la rându-i, să fie premiată de către autoritățile politice județene, pentru comportamentul ei democratic, măcar cu aprecieri verbale… Lucru pe care deja l-au făcut copiii premiați și părinții acestora, care au fost scutiți să asiste la o penibilă scenetă politică. La o vrăjeală electorală, în care niște băieți de băieți, agramați și aroganți, se tot contorsionează să le spună, într-oi limbă păsărească, cât de mult îi iubește Victor Ponta și guvernul pesedist. Ar fi fost sufocați definitiv…

Felicitări (pe bune!), d-na Felicia Man!

Dumitru SÂRGHIE


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments