AcasăInterviu„Femeilor care au copii, dar vor să divorțeze, le recomand să se...

„Femeilor care au copii, dar vor să divorțeze, le recomand să se mai gândească o dată”

– a declarat, la Sibiu, cunoscuta realizatoare de emisiuni TV, Andreea Marin

Dincolo de imaginea artistică extrem de jovială de la    TVR 1, de „zână a… surprizelor”, cunoscută telespectatorilor în altruista sa ipostază de mângâietoare a sufletelor răvășite, Andreea Marin este astăzi, la cei 38 de ani pe care îi are, în urma a două căsătorii eșuate, din ultima rezultând și un copil, o femeie încă șarmantă aflată în pragul maturității, ușor reținută, în a cărei privire ageră licărește discret o nuanță de tristețe firească oamenilor cu suflet bun. Țelul său, mărturisit cu o sinceritate demnă de subliniat, este acela de a cunoaște, ca unic sens al vieții, desăvârșirea!

Parcă intuindu-i această concepție, sunt flatat că, în dialogul nostru, purtat în incinta unui hotel din Sibiu, în prezența a circa 1000 de femei, am fructificat o situație ideală ca să-i fac și eu o „mică surpriză”, din care, cu certitudine, va înțelege mesajul sublim, încurajator, pe Calea cea adevărată: nu îi este omului de nici un folos să câștige lumea întreagă, dacă își va pierde sufletul… Iar sufletul unui om este mai prețios decât toate valorile materiale de pe planetă!

costel neacsu si andreea marin

Andreea Marin: Domnișoarelor și doamnelor (se adresează publicului din sală – n.a.), vă rog să mă scuzați doar două minute, “două minuțele”, atât cât să vorbesc cu un coleg din presă!

Reporter: Da, bun, dar înainte vreau să vă fac și eu o „mică surpriză“ pentru suflet (i-am dăruit cartea “Omul la Înfricoșătoarea Judecată” – n. a.)!

A.M.: Eei, mulțumesc mult!

Rep.: Dacă ar fi să le dați femeilor un sfat, mă refer la cele care trec prin momente dificile în viața lor conjugală, ce anume le-ați spune?

A.M.: Nu sunt omul care își permite să dea sfaturi…

Rep.: Și totuși, când credeți că o femeie ar avea într-adevăr o justificare bine întemeiată ca să intenteze un proces de divorț?

A.M.: Eu pot povesti despre experiențele mele de viață, despre cele pe care le-am cunoscut și vă spun că mii de oameni au „trecut” prin viața mea! Nu sfătuiesc pe nimeni să ia o măsură radicală în viața conjugală, ci să judece bine, mai ales atunci când sunt copiii în acea relație, e bine să țină cont de ei. Recomand femeilor în cauză să nu se grăbească, să mai gândească o dată înainte de acest pas foarte important.

Dar nici să se sacrifice, dacă trec printr-o relație mult prea grea pentru binele copiilor, pentru că dacă mamei nu îi este bine, nici copilului nu îi poate fi bine.

Rep.: Ce este pentru dumneavoastră mai important în viață: celebritatea sau familia? Prin familie se înțelege, evident, soț, soție și copii.

A.M.: Celebritatea în nici un caz. În cazul meu, celebritatea a venit în urma muncii pe care am depus-o de-a lungul timpului.

Rep.: Multe s-au spus de-a lungul timpului despre ce anume este dragostea. Sunt convins că și dumneavoastră aveți suficientă experiență ca să dați o definiție personală acestui aspect foarte esențial în viața unui om?

A.M.: Dragostea adevărată este dragostea pentru copilul tău, asta am învățat și asta este concluzia mea, după atâta experiență de viață, după 38 de ani. Asta este dragostea pură, în rest sunt povești de viață care trec pe lângă noi sau prin viața noastră, ne  îmbogățesc și ne lasă ceva în urmă.

Rep.: Cine sau ce se află pe primul loc în ierarhia celor mai importante valori în viața dumneavoastră?

A.M.: Copilul, sănătatea și felul în care pot lăsa ceva în urmă.

Rep.: Sunteți o femeie fericită?

A.M.: Nu. Sunt mereu nefericită, pentru că mereu mai am ceva de împlinit. În sensul bun al cuvântului spun asta. Sunt un motor care nu se oprește. Sunt în căutarea desăvârșirii!

Rep.: Vă mulțumesc și vă doresc succes pe calea desăvârșirii!

A.M.: Și eu vă mulțumesc și vă doresc  succes în toate cele bune!

Costel Neacșu


2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments