AcasăPoliticaFiliala Caracal a partidului Pro România a trecut, cu arme și bagaje,...

Filiala Caracal a partidului Pro România a trecut, cu arme și bagaje, la PSD!

Vineri, 9 februarie a.c., la sediul PSD din Caracal, a avut loc o conferință de presă susținută de Adrian Chesnoiu, prim-vicepreședinte PSD Caracal și deputata PSD Olt, Ion Doldurea – membru PSD și primarul Municipiului Caracal, precum și de Octavian Stănescu, de acum fost președinte al Pro România Cacracal.

Tema principală a acestei conferințe de presă a fost prezentată de Adrian Chesnoiu, care a anunțat trecerea, in corpore, a filialei Pro România Caracal la PSD. De astăzi, conform declarațiilor celor prezenți, întreg biroul politic local al Pro România Caracal a trecut, cu arme și bagaje, la PSD. Lor li se alătură peste 500 de membri activi ai Pro România Caracal…

Prezentăm, în continuare, declarațiile social-democraților din Caracal!

Adrian Chesnoiu, prim-vicepreședinte PSD Caracal:

Am luat decizia să aprobăm primirea și revenirea acasă a organizației Pro România condusă de domnul Octavian Stănescu

„Astăzi, la PSD Caracal, am avut un birou politic al Organizației Municipale PSD Caracal și am luat decizia să aprobăm primirea și revenirea acasă a organizației Pro România condusă de domnul Octavian Stănescu, a întregului birou din organizația Pro România, peste 58 de membri și revenirea tuturor celor 550 de membri activi pe care Pro România îi avea la Caracal. Aceștia revin, de astăzi, la organizația PSD Caracal. Pentru că mare parte dintre ei erau foști colegi de-ai noștri, într-un anumit moment au luat decizia să se desprindă cumva de organizația PSD Caracal.

Au avut, din punctul nostru de vedere, cea mai puternică organizație Pro România din județul Olt, și asta s-a văzut la rezultatele din 2020, unde au obținut aproape 17% din sufragiile caracalenilor, așa că pentru noi întărirea echipei cu organizația Pro România Caracal nu poate fi decât un motiv de bucurie. Dați-mi voie să le spun: Bine ați venit acasă!

E un moment important, și am văzut ieri în conferința pe care a organizat-o PNL Olt la Slatina, când au anunțat cu emfază că au luat toate organizațiile Pro România din județul Olt. Iată o nouă dezinformare, pentru că pe cei de la Caracal nu cred că i-a întrebat nimeni, și asta cred că o să vă detalieze Octavian Stănescu.

Cred că cetățenii merită să fie corect informați, direct de la sursă, și să nu se umble cu politici cu dezinformare de cea mai joasă speță, de către niciun competitor politic.”

Octavian Stănescu:

Am fost primiți, cu toții, cu o mare deschidere de către colegii din cadrul PSD

„Domnul deputat a atins cam tot ceea ce voiam și eu să vă comunic. Sunt foarte emoționat că sunt astăzi aici și că am fost primiți, cu toții, cu o mare deschidere de colegii din cadrul Partidului Social Democrat și promitem, pe viitor, să structurăm o echipă foarte puternică și rezultatele care vor veni vor fi unele foarte bune.

Domnule deputat, domnule primar, dragi colegi, mă simt ca acasă, din nou. Vă spun sincer. În ceea ce privește declarațiile pe care le-a făcut fostul meu coleg, domnul coordonator, nu președinte de organizație, domnul Tibi Pană, ieri, că organizația județeană a trecut cu totul la PNL, nu este adevărat. Organizația Pro România Caracal, de fapt cea mai puternică organizație Pro România, la nivel de municipii din județul Olt, care a obținut cele mai bune rezultate la alegerile locale, iată că astăzi se întoarce acasă în sânul Partidului Social Democrat. Și sperăm pe viitor să colaborăm, să fim o echipă extraordinară, să ne înțelegem și să aducem cele mai bune rezultate.”

Ion Doldurea:

 Filiala Caracal a partidului Pro România a trecut, cu arme și bagaje, la PSD!

„Țin să-i mulțumesc, în mod expres, domnului Octavian pentru că a înțeles, de prima dată, după alegeri că nu trebuie să avem animozități și că pentru binele orașului lucrurile trebuie să meargă între noi ca și când n-am fi fost competitori în 2020. Din punctul acesta de vedere, lucrurile au mers foarte bine.

Vreau să mulțumesc, în calitatea mea de primar, în primul rând consilierilor Pro România care, efectiv, au ajutat în guvernarea noastră, a orașului. Și întotdeauna am găsit în ei niște colaboratori. Am avut acea bună colaborare cu dânșii și acum, când mă uit în spatele meu, îmi dau seama că chiar pe toți îi cunosc. Sunt cetățeni ai orașului, sunt oameni care contribuie la bunul mers al orașului nostru și sunt convins că cu toții putem să facem o treabă și mai bună decât singuri. E o mare bucurie faptul că există această reunificare de stânga, pentru că nu poți să fii la Pro România și să spui că ești de dreapta. Sau, mă rog, unii pot, dar nu mai contează. Filiala Caracal a partidului Pro România a trecut cu totul, cu arme și bagaje, la PSD, acolo unde de fapt îi era și locul.

Îi mulțumesc încă o dată lui Octavian, sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune, ne bazăm pe ei, pe colegii noști veniți de la Pro România, și integrarea se face absolut natural, fără animozități și fără alte probleme. Încă o dată vă mulțumesc și vă felicit pentru  alegere!”

A consemnat Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular