AcasăActualitateFiliala Olt a PNL a decis să suspende orice activitate de campanie...

Filiala Olt a PNL a decis să suspende orice activitate de campanie electorală, pentru următoarele trei zile

Urmare a tragicului eveniment de la Spitalul din Piatra Neamț, unde și-au pierdut viața 10 pacienți și alte 10 persoane au fost rănite, printre care un doctor și două asistente, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a luat decizia ca PNL Olt să suspende orice activitate de campanie electorală pentru următoarele trei zile, în semn de compasiune pentru victimele acestui incendiu.

„Momentele grele prin care trece România ne pun pe toți la grea încercare. După criza provocată de pandemia de Coronavirus prin care trecem, o nouă tragedie ne-a zguduit seara trecută.

Drama provocată de incendiul de la Spitalul Piatra Neamț în urma căruia 10 persoane și-au pierdut viața ne determină să ne plecăm frunțile cu empatie, durere, compasiune și respect pentru medicul care a pus viața pacienților mai presus de propria viață.

Astfel, în semn de doliu și solidaritate cu familiile bolnavilor care au pierit în incendiul de ieri, Filiala Olt a PNL a decis să suspende orice activitate de campanie electorală pentru următoarele trei zile”, a spus Liviu Voiculescu.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments