AcasăActualitateFlorin Cîrstea – omul potrivit, la locul potrivit!

Florin Cîrstea – omul potrivit, la locul potrivit!

Florin Cîrstea, fost comisar șef de poliție, în prezent, profesor de legislație rutieră, a acordat, recent, primul ajutor unei tinere de 24 de ani, din Văleni, care a fost implicată într-un accident rutier, pe raza comunei Brebeni. Accidentul s-a produs duminică seara, din cauza vitezei neregulamentare și nepăstrării distanței de mers.

Fostul comandant nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul tinerei, care se afla în stare de șoc, fiindu-i alături, până la sosirea cadrelor medicale.

Pentru omenia de care a dat dovadă, pentru faptul că nu a întors spatele unei tinere aflate la limita leșinului, pentru că a fost OM, Lavinia Șofaru, tânăra din Văleni, i-a transmis mulțumiri publice lui Florin Cîrstea, cel care a ajutat-o să nu-și piardă speranța în faptul că încă mai există empatie, în această lume plină de răutate și egoism.

Mii de mulțumiri, aveți toată stima și respectul meu!

„În urmă cu două zile, am fost victima unui accident rutier, în comuna Brebeni. Aș vrea să îi mulțumesc domnului Florin Cîrstea, pentru sprijinul acordat, eu fiind în stare de șoc. Dumnealui a fost omul care mi-a acordat primul ajutor,  m-a îmbrăcat într-o pătură, mi-a încălzit mâinile, prin comprimare, și, totodată, a reușit să mă stabilizeze psihic și emoțional. Îi mulțumesc, din tot sufletul, și îi doresc multă sănătate, tot binele din lume. Foarte rari oameni ca dumnealui, toată aprecierea, stima și respectul meu… un om între oameni!

Bună ziua, domnule Cîrstea! Țin să vă mulțumesc, din tot sufletul, pentru ajutorul dat de dumneavoastră. Din câte îmi amintesc, sunteți omul care mi-a acordat primul ajutor, la locul accidentului. Astăzi, am fost contactată de domnul Silviu Mocanu, pe care tot dumneavoastră l-ați rugat să ne ajute. Sunteți un om extraordinar. Încă o dată, mii de mulțumiri, aveți toată stima și respectul meu!”

„Mă simt bine, făcând bine!”

De fiecare dată, Florin Cîrstea a fost aproape de cetățeni, nu numai în localitatea Brebeni. A fost, în permanență, alături de cetățenii nevoiași. Acum ceva timp, împreună cu nepotul său Aurică, a ajutat o familie monoparentală din Milcov (tatăl decedase), cu trei copii minori și o mamă imobilizată la pat. Le-au adus alimente, un pat, un frigider, un televizor etc.

O altă deviză a lui Florin Cîrstea este: „Mă simt bine, făcând bine!” Consilier local în comuna Brebeni, Florin Cîrstea se implică în rezolvarea problemelor concetățenilor săi, de nenumărate ori, cerându-i-se ajutorul. De fiecare dată, a găsit o soluție. Ceea ce-l face pe Florin Cîrstea omul potrivit, la locul potrivit!

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular