AcasăPoliticaForța Dreptei Olt – O conferință de bun-simț!

Forța Dreptei Olt – O conferință de bun-simț!

Flancat de Cătălin Andronesi (secretar-general interimar al FD Olt), prof. Marian Croitoru (președinte interimar FD Balș), Marian Albert și prof. Vlăduț Smarandache (membri ai Grupului de Inițiativă FD Olt), juristul Emanuel Doagă (președinte interimar FD Olt) a susținut o binevenită conferință de presă.

Primul punct de pe ordinea de zi a acestei conferințe de bun-simț (într-o perioadă în care conferințele de presă lipsesc cu desăvârșire în peisajul politic alutan) a vizat întâiul Consiliu Național al Forței Dreptei, coordonat de Ludovic Orban, la care au participat membri fondatori ai noii formațiuni de dreapta, membri ai Biroului Politic Național Interimar, președinți interimari ai 24 de organizații județene, precum și mai mulți secretari-generali ai filialelor.

Celelalte două teme, abordate de Emanuel Doagă, s-au referit la discriminările și abuzurile generate de taxa specială de salubrizare, impusă de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Olt-Eco, precum și la dezordinea creată de autoritățile municipale slătinene, în ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii rutiere și disprețul față de cetățenii Slatinei.

Emanuel Doagă și colegii săi au vorbit celor prezenți despre valorile democratice ale Forței Dreptei, un partid conservator care, deși se opune internaționalismului neomarxist, rămâne fidel valorilor consacrate europene.

„Forța Dreptei, în Olt, se află în plin proces de organizare, ducând mai departe principiile dreptei liberale conservatoare, care au fost abandonate de Partidul Național Liberal, o dată cu alianța nefirească a acestuia cu PSD!”, a conchis Emanuel Doagă!

Dumitru Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments