AcasăActualitateFostul prefect de Olt, Florin Homorean, ales, în plenul Parlamentului, membru al...

Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, ales, în plenul Parlamentului, membru al CNSAS

La propunerea Grupului Parlamentar al PSD, fostul prefect de Olt, Florin Homorean, a fost ales, în plenul reunit al Parlamentului, membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), cu rang de secretar de stat. Consiliul se află sub controlul Parlamentului României.

Nu mă dezic de nimic din ceea ce am făcut căci, dacă unii au încercat să mă tragă în jos, asta înseamnă că am fost deasupra lor!

„Se spune că nu toate furtunile vin să-ți distrugă viața, unele vin să-ți curețe calea. Și poate că tot ce-am fost și ce-am făcut profesional și tot ceea ce sper că am lăsat în urma mea n-au făcut decât să mă îndrume pe calea pe care merg în prezent: la propunerile grupurilor parlamentare ale PSD, începând de astăzi activez ca membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS, autoritate aflată sub controlul Parlamentului României), funcție asimilată celei de secretar de stat.

Nu mă dezic de nimic din ceea ce am făcut căci, dacă unii au încercat să mă tragă în jos, asta înseamnă că am fost deasupra lor. Sunt recunoscător pentru oportunitățile care mi-au fost oferite și care m-au poziționat acolo unde sunt acum, căci acolo unde unii au văzut nonvaloare, alții au văzut profesionalism și abnegație. Voi rămâne consecvent valorilor și principiilor pe care mi le-am asumat întotdeauna și, în aceeași măsură, îmi voi respecta cu cinste angajamentele luate în fața oamenilor care mi-au oferit încrederea lor!”, a declarat Florin Homorean.

Florin Homorean este un om serios, integru și bine pregătit, care merită pe deplin această apreciere a valorii sale

„Îl felicit pe prietenul meu, Florin Homorean, pentru alegerea sa de către plenul reunit al Parlamentului în funcția de membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității. Este un om serios, integru, bine pregătit care merită pe deplin această apreciere a valorii sale. Îi urez succes!”, a declarat senatorul Liviu Voiculescu, fost președinte al PNL Olt și actual membru PSD.

Dragoș Sîrghie

1 COMENTARIU

  1. Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, a fost desemnat sa ocupe functia de membru al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in urma unei propuneri a Grupului Parlamentar al PSD. Aceasta numire demonstreaza nivelul inalt de competenta si integritate al domnului Homorean, iar faptul ca aceasta se afla sub controlul Parlamentului Romaniei este un pas important in asigurarea transparentei si corectitudinii procesului de studiere a arhivelor Securitatii. Imi exprim increderea ca Florin Homorean va continua sa fie un profesionist dedicat si ca isi va respecta cu onoare angajamentele asumate. Ii urez mult succes in noua sa functie si sper ca va contribui la aducerea unei schimbari pozitive in acest domeniu important pentru tara noastra.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments