AcasăPoliticaFostul președinte al PMP Slatina, Marian Căruntu, s-a alăturat PDL Olt și,...

Fostul președinte al PMP Slatina, Marian Căruntu, s-a alăturat PDL Olt și, implicit, Alianței Creștin Liberale

La alegerile europarlamnetare din luna mai, Marian Căruntu, pe atunci președinte al PMP Slatina, împreună cu echipa sa, a obținut aproape 10% din voturile slătinenilor. Un scor la care puțini se așteptau, un scor care denotă că echipa condusă de Căruntu este o echipă performantă, obținând un rezultat atât de bun cu un partid atât de mic precum PMP.

Ca drept răsplată pentru scorul foarte bun obținut, Marian Căruntu a fost dat afară din partid de către Marian Vasile, încă președintele PMP Olt.

Astăzi, Marian Căruntu, împreună cu echipa sa, s-a alăturat PDL Olt și, implicit, marelui partid de centru-dreapta, Alianța Creștin Liberală. Consecvent valorilor de dreapta, Marian Căruntu a venit în PDL Olt pentru schimbarea clasei politice actuale și pentru o Românie dreaptă și prosperă.

Astfel, luni, 4 august a.c., Siminica Mirea, președintele PDL Olt, alături de Gheorghe Moise, președintele PDL Slatina au susținut o conferință de presă pentru a prezenta noii membri ai PDL Olt și, implicit, ai Alianței Creștin Liberale. Iată că noi oameni de valoare se alătură ACL pentru a lupta împotriva mamutului cu picioare de lut, care este astăzi PSD.

caruntu siminica si moise 597Siminica Mirea, președinte PDL Olt:

Marian Căruntu a obținut un scor de 10%, în condițiile în care preluase PMP Slatina de la zero la sută

Scopul acestei conferințe de presă este de a prezenta noii membri ai PDL și, implicit ai Alianței Creștin Liberale. Unul dintre aceștia este d-l Căruntu, inginer de profesie… Dumnealui a demonstrat pe scena politică a județului Olt că este o persoană care poate aduce electoratul la vot. O persoană care a demonstrat la alegerile europarlamentare că poate obține un scor de 10%, în condițiile preluase organizația PMP, la momentul respectiv, de la zero la sută.

Ne bucurăm că, împreună cu echipa dumnealui, s-a hotărât să vină alături de noi. Sperăm că, împreună, vom face un scor foarte bun la alegerile prezidențiale și nu numai.

Împreună cu colegii mei din Biroul Permanent Județean am hotărât, pentru echipa d-lui Căruntu, următoarele funcții. În Biroul Permanent Județean o funcție de vicepreședinte pentru d-l Marian Căruntu și o funcție de secretar-executiv pentru Cornel Popescu. În Birou Municipal Slatina o funcție de prim-vicepreședinte pentru d-l Marian Căruntu, patru funcții de vicepreședinte pentru d-na Luciana Joian, Sorin Costescu, Mihai Nuță și Cornel Popescu și cinci funcții de secretar-executiv pentru Andreea Asan, Bebe Cristian Constantin, Daniel Zamfir, George Inacu și Andreea Șerban. Urmând ca, pe parcurs, să completăm echipa cu noi membri din echipa d-lui Căruntu…

Marian Căruntu, vicepreședinte PDL Olt:

Singura speranță pentru Slatina este unificarea dreptei

„Vin cu mare speranță în acest partid, pentru că eu când am intrat în PMP, am intrat pentru unificarea dreptei în Slatina. Îmi mențin acest țel, pentru că eu chiar vreau unificarea dreptei în Slatina. Practic este singura speranță pentru Slatina de a contracara PSD. Practic orașul și județul sunt conduse de PSD în toate structurile.

Prin Alianța Creștin Liberală sperăm să creăm o forță de luat în seamă cel puțin la nivelul Slatinei. Sunt sigur că se poate îndeplini acest deziderat, pentru că Slatina nu este un oraș roșu. Nu Căruntu singur a obținut acel scor de 10%, ci am avut vreo 12 oameni lângă mine. Acești oameni care au fost lângă mine, fără experiență politică, au demonstrat că se poate face politică dacă nu îți urmărești doar propriul interes. Împreună cu echipa PDL îmi propun să facem o surpriză majoră și să avem la Slatina un scor, la Slatina, cu peste 10 procente peste  scorul județean, la alegerile locale din 2016. pentru că Slatina poate, Slatina e un oraș de dreapta, nu un oraș de stânga…”

Gheorghe Moise, președintele PDL Slatina:

Organizația municipală a PDL își propune mărirea bazei electorale a partidului prin identificarea de noi membri, de noi simpatizanți…

„ACL PNL-PDL răspunde așteptărilor românilor de schimbare, de intrare în normalitate de integrare deplină în UE, de creșterea nivelului de trai. La 24 de ani de la revoluție și la 7 ani de aderarea la UE, România are nevoie de un moment zero, de regăsire, de renunțarea la complicitatea cu incompetența și minciuna.
Este în joc viitorul României, iar peste 100 de zile va trebui să facem o alegere. Să alegem ce fel de Românie ne dorim. O Românie a demagogiei, a șomajului, a impozitelor, a degradării statului de drept sau o Românie a valorilor, a locurilor de muncă, a dezvoltării durabile.

ACL s-a realizat prin aderarea la valori comune, iar oricine crede în principiile democrației constituționale este bine venit alături de PDL în efortul de creare a unei societăți moderne în România. Porțile PDL Slatina sunt deschise tuturor oamenilor de buna-credință care vor să ni se alăture: foști membri sau tineri care nu au mai făcut politică, deoarece organizația municipală a PDL își propune mărirea bazei electorale a partidului prin identificarea de noi membri, de noi simpatizanți…”

Dragoș SÎRGHIE


3 COMENTARII

  1. felicitari d/nei siminica pentru faptul ca l-a cooptat pe gabi in echipa. este un om de isprava, roman adevarat. mult succes!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments