AcasăPoliticaFundația Mișcarea Populară și dreptul la optimism al românilor

Fundația Mișcarea Populară și dreptul la optimism al românilor

Dreptul românilor la optimism începe acolo unde viața publică a încăput definitiv în mâinile unor politicieni rapaci, care au acaparat totul: instituțiile de stat, companiile private, Școala, Cultura, viața românilor în ansamblul ei. Întreaga țară, ca și județul Olt, se află în această situație din care, aparent, nu există nicio ieșire. Dreptul nostru la optimism ne arată însă că nu este totul pierdut, atâta timp cât, iată!, există Fundația Mișcarea Populară.

În fapt, Mișcarea Populară a apărut tocmai din această necesitate de a trezi conștiințele românești și de a ne reda, nouă românilor, luciditatea de a crede în continuare în potențialul umanist al acestei țări, de a apăra democrația și valorile acesteia. A apărut din dorința unor oameni, care vor ca românii să surâdă din nou, în  cunoștință de cauză, demonstrând, astfel, acestor ocupanți politici că am fost neputincioși doar până la proba contrară…

Marian Vasile
Marian Vasile

Și iată că proba contrară s-a materializat, încet-încet, în Mișcarea Populară. Poporul român nu s-a născut obosit și înfrânt de-a pururi… Știm cu toții că doar împreună putem avea dreptate, doar împreună putem demonstra adevărul călcat astăzi în picioare, doar împreună putem elibera țara, deci și județul Olt, de noua ocupație politică. Mișcarea Populară este un club al voinței românilor de a nu ceda… Doar împreună vom reuși să-i determinăm pe cei care, astăzi, sfidează lumea civilizată, prin acțiunile lor antidemocratice, doar împreună putem să-i obligăm pe aceștia să-și depună armele, într-un timp pe care ni-l dorim cât mai scurt.

În țară, ca și în județul Olt, trebuie restabilită ordinea, sensul adevărat al democrației fiind acela ca ea să revină la matcă. Mișcarea Populară încearcă o schimbare de atitudine în raport cu felul în care se face politică în România, din 1990 încoace. Faptul că Mișcarea Populară este atacată peste tot demonstrează că este viabilă și că are perspectivă. Mișcarea Populară își continuă cu fermitate drumul, ea fiind izvorul din care se poate inspira iminentul Partid Popular, cel care deja le creează insomnii unora care vor să-și conserve mizeria morală, ca principiu de nestrămutat în politichia românească post-decembristă.

Viitorul apropiat, în ceea ce privește modul de a face politică în România, trebuie, deci, să fie lucrarea noastră, a Fundației Mișcarea Populară, fiindcă românul trebuie să știe de cine este astăzi furat, de cine este mințit, de cine este înșelat, manevrat, amăgit, șantajat și jefuit mai mult ca oricând.

Mișcarea Populară arată românilor că nu există un război între generații, așa cum încearcă noua putere să ne sugereze, și că tinerețea se poate împleti cu experiența, atunci când actorii politici, tineri sau mai puțini tineri, sunt profesioniști, de bună-credință și adepți ai valorilor democratice ale lumii civilizate.

Să demonstrăm împreună că politica adevărată conține o consistentă latură morală, care servește interesului general și nu doar interesului de clan și gașcă, așa cum se procedează astăzi. Ne putem ridica împreună deasupra vremii noastre și deasupra tentației maligne a actualei puteri politice de a profita de deruta românilor. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Marian Vasile, președintele Fundației Mișcarea Populară Olt (Tel.: 0758 084 829)

1 COMENTARIU

  1. ce latura morala puteti avea voi cei care sunteti nascuti din conceptia lui Basescu? Pe cine vreti sa mai pacaliti?Este adevarat ca si actualii USL-isti au aceeasi mentalitate criminala dar voi sunteti aceeasi Marie cu alta palarie.Vedeti-va de treaba ca numai pacaliti pe nimeni. Sistemul ticalosit a ramas in picioare pentru ca Basescu doar a spus,dar nu a facut nimic in sensul distrugerii lui.Pentru ca cu toata armata lui de PDL-isti au furat fara jena si fara f rica de lege si de Dumnezeu. Ce-o fi zis Basescu? Hai, ca_i mai pacalim iar pe romani,fac eu un alt partid!Mariane, mai bine fredoneaza cantecul acela: ia_ma doamne, stingem neamul(adica Miscarea Populara).

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments