AcasăEditorialGânduri… Rânduri

Gânduri… Rânduri

Vasile Blaga – în politică – este un parazit al mișcării de dreapta din România. El se ferește să atace actuala guvernare, dând, oficial, curs sprijinului mascat oferit de oamenii USL.

Actualul lider al PDL asistă la propria lui devenire socialistă, uitând că toate demnitățile sale i-au fost oferite de votul unei „gloate” antisocialiste.

Sub Blaga, PDL și-a schimbat culoarea de mai multe ori. Acum, acest partid are culoarea amărăciunii…

E de presupus că, la Convenția Națională a PDL, Vasile Blaga va fi o victimă a propriului său misoginism.

blagaMediocritatea lui Blaga constă în faptul că nu e conectat la febra de care ar trebui să dispună un lider al Opoziției. „Caporalul” cugetă la o temperatură scăzută.

Vasile Blaga e bolnav de el însuși, ca și Crin Antonescu. El nu poate fi urât de cineva, dar nici prețuit. Poate fi doar compătimit.

Cu Blaga, PDL însemnă ruina unui concept care, altădată, dădea roade. El rostogolește niște adevăruri fără suflet, adevăruri uzate, care așteaptă să fie vitalizate de cineva…

Blaga a renunțat nu numai la conștiință, dar și la acțiune. Singura lui acțiune este aceea de a înghesui pe niște liste cât mai mulți delegați, trimiși clandestin de PSD la Conferința Națională a PDL, ca să-l voteze.

Zărindu-se în oglindă, în semiîntuneric, lui Blaga i se pare că s-a întâlnit cu trădătorul din el. Să reprezinte oare acest lucru o tresărire de conștiință a „Buldogului”?

Ascultându-l pe Blaga cum vorbește de la tribună, constați – cu tristețe – cum i-au putrezit ideile… Vocea lui e o elegie asupra unei vădite morți politice.

În sediul unui partid, condus de Blaga, florile se usucă, aerul devine irespirabil iar „viermii roșii” se închină la chipuri cioplite.

Vasile Blaga sau ultima lui încercare de a-și îndestula dorința de înavuțire și de a-și proteja afacerile. Ce diferență este oare între el și Fenechiu?

Când vezi PDL în starea în care se află azi, în mod corect nu te poți întreba ce este acest partid, ci exact ceea ce nu este el!

Ca om politic, Elena Udrea este ispititoare… Du-ne, Doamne, pe noi în ispită și ne izbăvește de Blaga cel viclean… Amin!

Dumitru Sârghie

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru analiza realista si pertinenta, acesta este Blaga, cel zugravit de dvs. avea dreptate Basescu cand spunea ca toti apropiatii lui, sunt acum in USL inclusiv ,,Aurolacul” nostru.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments