AcasăActualitateGaroafe albe – dăruite de liberalii din Olt cu ocazia zilei de...

Garoafe albe – dăruite de liberalii din Olt cu ocazia zilei de 8 Martie!

Ziua de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost sărbătorită și de către liberalii din Olt, în mijlocul slătinenilor. Astfel, Liviu Voiculescu – senator liberal și președinte al PNL Olt, Florin Homorean – Prefectul liberal al județului Olt, împreună cu membrii PNL Olt, au oferit garoafe albe tuturor doamnelor și domnișoarelor întâlnite în cale, aceștia primind, în schimb, zâmbete și mulțumiri!

LIVIU VOICULESCU:

Este o zi foarte importantă pentru mamele noastre, pentru surorile noastre, pentru soțiile noastre…

„Este o zi foarte importantă pentru mamele noastre, pentru surorile noastre, pentru soțiile noastre… Astăzi, am organizat o acțiune, în semn de respect pentru această zi și pentru prețuirea pe care le-o arătăm doamnelor și domnișoarelor din viețile noastre. Astfel de acțiuni au loc și în județ, nu numai în Slatina.

Le dorim tuturor femeilor o primăvară plină de bucurii, plină de sănătate, pentru că sănătatea este foarte importantă. La mulți ani! O primăvară minunată!”

FLORIN HOMOREAN:

La mulți ani, gânduri bune și prețuire maximă!

„Este o zi specială nu doar pentru doamne, ci și pentru noi, pentru că este momentul în care le arătăm, din nou, recunoștința pe care le-o purtăm. Deși fragile, sunt ființe foarte puternice care sunt în viața noastră, alături de noi, de la momentul în care ne dau naștere și, mai departe, în viață!

Nu avem suficiente cuvinte sau gesturi prin care să le mulțumim că sunt alături de noi. La mulți ani, gânduri bune și prețuire maximă!”

A consemnat Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments