AcasăOra SatuluiGheorghe Florea, primarul comunei Priseaca, a învins ANI!

Gheorghe Florea, primarul comunei Priseaca, a învins ANI!

După cum deja știe toată lumea, primarul comunei Priseaca a fost hărțuit prin instanțele patriei ani buni, de-a rândul. În tot felul de spețe, care mai de care mai bizare, unele cât de cât reale, alte fantasmagorice.

În tot acest timp, actul administrativ al comunei Priseaca a avut mult de suferit, Consiliul Local a fost în dese rânduri dizolvat, iar cei care au avut de suferit de pe urma acestor convulsiuni politice și administrative au fost cetățenii.

Cu toate acestea, oamenii l-au votat pe Gheorghe Florea, mandat după mandat, în speranța că va fi lăsat să lucreze și pentru ei nu numai pentru instanțe și pentru cei care îl reclamă în culcare și-n sculare!

primar priseaca  gheorghe floreaUna dintre aceste reclamații inițiate de Nicolae Luțu, liberal și cetățean al comunei Priseaca, adusă spre știință Agenției Naționale de Integritate (ANI), se referea la așa-zisele averi ilicite ale d-lui primar în exercițiu.

„Prin sentința nr. 120, din 9 martie 2015, Curtea de Apel Craiova a respins cererea de chemare în judecată de către reclamanta Agenția Națională de Integritate, în contradictoriu cu pârâții, Comisia de verificare a Averilor de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Statul Român, prin Ministerul Finanțelor Publice, ca fiind nefondată; A respins cererea intervenitului accesoriu, în interesul ANI, de obligare a pârâților la plata cheltuielilor de judecată, ca fiind nefondată; A luat act că pârâții (Gheorghe Florea și Gheorghe Ionica – soția sa) nu solicită cheltuieli de judecată”. (Din Comunicare Hotărâre Civilă din data de 30 martie 2017)

Împotriva acestei hotărâri, pronunțate de Instanța de Fond, cetățeanul Luțu Nicolae, în solidar cu ANI, formulează recurs, criticând soluția Instanței de Fond pentru nelegalitate. Cu toate acestea, Înalta Curte de Casație și Justiție București, Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, respinge recursurile declarate de ANI și de Luțu Nicolae, prin Hotărârea Civilă nr. 1322 / 30 martie 2017, obligând recurenții la plata unor cheltuieli de judecată către intimații-reclamanți Gheorghe Florea și Gheorghe Ionica.

După cum se vede, stimați cititori, iată că mai există și cazuri în care un lup este mâncat de-o oaie… Că nu degeaba Ministerul Daea ne-a promis ca blazon oaia. Acum, că a câștigat pe toate fronturile și, mai ales, că i-a convins și pe consilierii liberali de la Priseaca să voteze cu viceprimarul propus de domnia-sa, domnului primar nu-i rămâne decât să se apuce de treabă… Gata cu răfuielile politice!

Dumitru SÂRGHIE

hotarare primar priseaca 1

hotarare primar priseaca 2

- Advertisment -

Most Popular