AcasăOra SatuluiGheorghe Joian (Cozonac) – cămașa de vreme rea a locuitorilor din Schitu

Gheorghe Joian (Cozonac) – cămașa de vreme rea a locuitorilor din Schitu

Dintre câți oameni s-au perindat la conducerea comunei Schitu, unul singur a rămas, de-a lungul timpului, aproape de oameni. Acesta este consilierul local Gheorghe Joian. Cozonac, așa cum îl știu cetățenii din comună… Este unul dintre cei mai populari locuitori ai comunei Schitu, tocmai pentru faptul că și-a ajutat semenii în momentele grele care apar în viața unui om și, mai ales, când inundațiile au distrus agoniseala de-o viață a oamenilor. Și asta se întâmplă des la Schitu…

A sărit în ajutorul multor familii neajutorate, pentru ca acestea să-și procure cele trebuincioase, atunci când au fost obligate de a-și duce morții la groapă, întru cele veșnice.

Gheorghe Joian știe pe de rost toate problemele consătenilor săi și știe care sunt soluțiile pentru aceste probleme. El a fost întotdeauna legat de comuna sa natală, legat de pământ, de rostul țăranilor de la Schitu, de Biserică, de Dumnezeu și de neam.

gheorghe joian cozonac 2 netCandidează la viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar al comunei Schitu, din partea ALDE, iar pentru Schitu vrea să acceseze fonduri europene, pentru a dezvolta infrastructura comunei și pentru a ridica standardele de civilizație, în această localitate, în care schimbarea ar fi una firească.

Cozonac vine cu idei noi, vrea să implice tineretul în proiecte de anvergură, să schimbe garnitura de la Consiliul Local, să întroneze ordinea și disciplina în Primărie și să cheltuiască corect și în litera și spiritul legii banii poporului, fără a executa ordinele politice venite „de sus”.

„Candidez din partea ALDE la Primăria Schitu-Greci, pentru că aici trebuie întronate ordinea, respectul pentru oamenii localității, pentru cheltuirea banului public și respectul față de valorile morale și spirituale ale acestei vechi așezări. Candidez la funcția de primar, pentru a-mi ajuta comunitatea în care m-am născut, comunitate în slujba căreia mă aflu de ani de zile, în calitatea mea de consilier local!”, spune, printre altele, Gheorghe Joian (Cozonac).

Gheorghe Joian a demonstrat, de atâtea ori, că are spirit de sacrificiu și că știe să pună interesul general al oamenilor pe primul loc, dovedind că a rămas cămașa de vreme rea a locuitorilor din Schitu!

Linia Întâi

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments