AcasăBreviar parlamentarGigel Știrbu, deputat PNL Olt, critică comportamentul și atitudinea inadecvate ale ministrului...

Gigel Știrbu, deputat PNL Olt, critică comportamentul și atitudinea inadecvate ale ministrului Sănătății

Deputatul liberal Gigel Știrbu, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, trage un semnal de alarmă referitor la comportamentul și atitudinea inadecvate ale ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pe care-l interesează „doar imaginea și postările de pe rețelele de social-media!” Iată ce spune d-l deputat:

„Domnule Vlad Voiculescu, nu cred că din cauza unui funcționar din Ministerul Sănătății, de două luni, nu au fost plătite obligațiile financiare pentru  personalul medical din centrele de vaccinare care stă în prima linie de combatere a pandemiei. Sistemul de vaccinare a funcționat datorită acestor eroi care zi de zi au fost acolo și nu datorită faptului că Ministerul Sănătății este condus.  Dacă opinia publică nu ar fi tras un semnal de alarmă asupra acestei grave greșeli, personalul medical din centrele de vaccinare risca să nu fie plătit multe luni de acum înainte!

Domnule ministru, acest lucru nu arată faptul că e o bulibășeală în instituția pe care o conduceți, ci că nu vă interesează bunul mers al ministerului, decât atunci când presa semnalează neregulile de acolo.

Acest aspect, pe lângă multe altele, cum ar fi, de exemplu, atitudinea d-voastră vizavi de cele întâmplate la spitalul Matei Balș, ne demonstrează faptul că nu vă interesează sistemul sanitar românesc, ci doar imaginea și postările de  pe rețelele social-media!

Este grav că un înalt demnitar al României are un asemenea comportament în momentele dificile cu care se confruntă România. Cred că ar trebui să vă intereseze mai mult sistemul sanitar românesc decât postările pe rețele!

În speranța că aceste cuvinte vor fi un semnal de alarmă pentru d-voastră, vă urez succes și spor la treabă, sper!

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments