AcasăBreviar parlamentarGigel Știrbu: Fac apel la Dacian Cioloș să se trezească și să...

Gigel Știrbu: Fac apel la Dacian Cioloș să se trezească și să nu mai voteze documente toxice, pentru interese ascunse

Gigel Știrbu, deputat PNL, a vorbit despre nemulțumirea sa față de europarlamentarii români, în special față de Dacian Cioloș, care au votat, în Parlamentul Euopean, Raportul Matić. Conform acestuia, raportul conține absurdități, cum ar fi faptul că și un bărbat ar putea naște.

Iată ce a declarat Gigel Știrbu legat de acest subiect:

„Am aflat, din mass-media, că aseară a fost votat, în Parlamentul European, Raportul Matić – proiect care promovează ideea că femeia nu trebuie să fie mamă, că noua generație trebuie îndoctrinată de mică cu ideea că femeia nu are această vocație, iar toți cei care se opun acestei viziuni trebuie combătuți și condamnați cu orice preț. Pe lângă multe alte absurdități pe care acest raport le conține, documentul susține că și bărbații pot să nască copii, și faptul că educația sexuală pro LGBT va fi obligatorie în școli!?!

Ceea ce mi s-a părut într-adevăr șocant și inamisibil, este faptul că europarlamentarii USR-PLUS, membrii ai Grupului «Renew», în frunte cu Dacian Cioloș, au încredințat 7 voturi acestui raport toxic.

Schimbarea totală de paradigmă, în privința drepturilor omului în UE, votată ieri este periculoasă și nesănătoasă, si-l întreb pe dl Cioloș, care este de acord ca bărbații să nască, care sunt motivele reale pentru care a votat această inepție? Care sunt motivele ascunse ale domnului președinte Cioloș al Renew Europe, în care au fost grupați verzii și stânga europeană din Parlamentul European, să susțină un document în care libertatea religioasă nu ar mai trebui să existe? Cam care ar fi următoarea inițiativă propusă de Dacian Cioloș: obligativitatea scoaterii icoanelor din casele românilor, așa cum au impus comuniștii în anul 1948 în RPR?

Fac apel la Dacian Cioloș să se trezească și să nu mai voteze documente toxice, pentru interese ascunse!

Raportul Matic se poziționează clar în favoarea promovării unei agende ideologice îndreptate împotriva dreptului la viață și a dreptului părinților de a se pronunța asupra educației pe care o primesc copiii lor. Eu voi susține întotdeauna o societate construită pe valori și principii sănătoase, care să sprijine familia și să respecte viața!”

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments