AcasăGigel Știrbu vine în sprijinul marilor antreprenori și angajatorilor din Olt
Array

Gigel Știrbu vine în sprijinul marilor antreprenori și angajatorilor din Olt

Deputatul PNL de Olt – Gigel Știrbu – a cerut sprijin financiar pentru marii antreprenori și angajatori români care, din cauza blocării exporturilor, au întâmpinat mari probleme cu capitalul de lucru.

Dacă acest act normativ va fi adoptat, marile întreprinderi de pe platforma industrială a Slatinei ar urma să beneficieze de sprijinul statului. Aici s-ar număra Alro, TMK Artrom, Pirelli, Prysmian, Bekaert.

În urma discuției cu Ludovic Orban – primul ministru al României – și Florin Câțu – ministrul Finanțelor Publice, Gigel Știrbu a primit asigurări că, în maximum 12 zile, va fi adoptat un act normativ în acest sens.

intreprinderi slatina net„În cursul zilei de ieri am avut o discuție cu prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul Finanțelor Publice Florin Câțu, despre acordarea unui sprijin financiar pentru marii antreprenori și angajatori români care, din cauza blocării exporturilor, au întâmpinat mari probleme cu capitalul de lucru. Am primit asigurări ferme că se lucrează la un act normativ, iar în maximum 10-12 zile, va fi adoptat în ședința de guvern!

Va fi creionat pe profilul IMM-INVEST, care se pare că deja se profilează ca un succes garantat! Vă informez că marii antreprenori de pe platforma industrială a Slatinei au peste 10000 de angajați!, a declarat Gigel Știrbu

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments