AcasăActualitateGLONȚUL CAPITALISMULUI SĂLBATIC SE ÎNTOARCE CA UN BUMERANG...

GLONȚUL CAPITALISMULUI SĂLBATIC SE ÎNTOARCE CA UN BUMERANG…

Românul frumos a coborât în stradă, ca să protesteze împotriva asasinilor morali ai României. Împotriva unei clase politice expirate. Împotriva a tot ce s-a construit pe ruina inimii ștabilor noștri politici.

Revolta aceasta a străzii este încărcată de civilitate, dacă nu cumva câinii sistemului vor proceda la diversiuni și instigări, pentru a deturna acest sens al revoltei… O revoltă ca un omagiu adus românismului nealterat de vreo ideologie.

Când cârdășia dintre autorități și infractori este atât de evidentă, în stradă nu mai au ce căuta politicienii, fie ei și cei din Opoziție. În stradă, ies oamenii cu creierul nespălat de vreo ideologie. Oamenii normali care vor o societate pe măsura muritorilor care sunt.

mitingPrea mult timp acest sistem politic și-a aruncat neantul peste români, prea mult oameni fără onoare, demnitate și caracter, precum sunt cei din Gruparea POP (PONTA, OPREA, PIEDONE) au cultivat prospețimea eternă a răului, beția negativă a devenirii și conștiința neantului.

Cei peste 25000 de români, care au ieșit în stradă sunt avocații inimii acestui popor împilat, înșelat, și șantajat de toți greii politici ai acestei țări, de la Revoluție încoace. Furia aceasta „colectivă” are ceva eroic și înviorător…

La această oră trio-ul POP este definiția însăși a Răului. Răul în forma lui lichidă, care arde, asfixiază, pârjolește…

Românii care sunt acum în stradă au ajuns la capătul scârbei față de un sistem putred care le-a ros din viață, un sistem ca un șobolan roșu, care a trecut cameleonic prin portocaliu și galben…

Oameni buni, revoluțiile românești au ceva din frumusețea spiritului uman. Iar noi credem că începutul sfârșitului păcatului împotriva spiritului românesc, așa cum ar spune Ioan Petru Culianu (filosoful român ucis de Securitate într-un WC din Chicago), a început.

Presimțim „Marele Sfârșit” și instalarea „Marelui Început”. Numai așa, noi românii ne vom putea mândri că facem parte din „Marele Suflet Al Lumii”! Glonțul capitalismului sălbatic se întoarce împotriva celor care-au apăsat pe trăgaci…

(Scrisă în seara în care peste 25000 de români au ieșit în stradă)

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular