AcasăActualitateGrădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” –  întâlniri cu copiii preșcolari, pentru...

Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” –  întâlniri cu copiii preșcolari, pentru stimularea lecturii în grădiniță și familie

Începând de ieri, 14 iunie, în intervalul orar 17:30-18:30, în Parcul Tineretului din Slatina, Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” organizează întâlniri cu copiii preșcolari, pentru stimularea lecturii în grădiniță și familie.

Acțiunea se va desfășura în fiecare zi, până pe data de 18 iunie a.c., unde sunt așteptați copiii care zilnic trec pragul grădiniței, cei care au frecventat-o, cei care, din toamnă, își doresc să se alăture, precum și fiecare copil ce dorește să facă o pauză de la joacă.

Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina este parte activă din Programul National pentru stimularea lecturii în grădiniță și familie „Citește-mi 100 de povesti!”, inițiat de Asociația OvidiuRo, în parteneriat cu Ministerul Educației și Ministerul Culturii, desfășurat sub egida proiectului „România Educată”, derulat de Administrația Prezidențială.

„Cadrele didactice și-au dorit să poarte cărțile dincolo de zidurile grădiniței și, într-un cadru relaxant, în Parcul Tineretului, desfășoară atelierele de «Lectură la firul ierbii».

Așteptam copiii, în număr cât mai mare, pentru a descoperi împreună că lectura este plăcută și distractivă, strânge prietenii la un loc și poate fi realizată oriunde!

Calendarul acțiunii a fost făcut public, pe pagina de facebook a Grădiniței cu Program Prelungit «Ion Creangă»”, a declarat Corina Nistor.

Luni, 14 iunie, copiii prezenți în parc s-au putut întâlni cu doamnele educatoare: Mădălina Popescu,, Silvia Gavrilași și Corina Nistor. Astăzi, 15 iunie a.c., îi vor întâmpina de copii Ramona Pungaru, Andreea Iliescu și Simona Drăghici. Miercuri, 16 iunie, Lucica Simion, Florentina Băjan, Otilia Pană și Corina Nistor vor citi povești micuților. Joi, 17 iunie, copiii vor fi îndrumați de Maricica Pîrvan, Cristina Anton, Mariana Oțeleanu. Vineri, 18 iunie, Alina Snop, Simona Nicolae și Corina Nistor vor încheia acțiunea „Citește-mi 100 de povesti!”.

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments