Print this Post


  Guvernul Câțu ori e precàut, ori e prost!

  Turcan spune că n-a purtat mască din neatenție, Voiculescu e ridicol în explicații, la el nu se pune… e ditamai ministru… Ce dovedește asta? Aroganță, incultură, mentalitate de aparatcik comunist și bătaie de joc la adresa ,,pulimii”. Nicio diferență sub aspectul moralei și al caracterului dintre unii miniștri actuali și miniștrii lui Dragnea. Găști politice, clientelă rapace, nepotisme, mangleli cosmice. Șoșoacă și Simion nu-s nici comuniști, nici legionari, nici măcar agenți ai Moscovei, ci niște troglodiți, lumpen proletari, înfiorător de inculți, cu simțul nativ al viermilor care simt gustul cadavrului… Iohannis tace mâlc, de o ,,peroadă” îndelungată. Limba română îi joacă feste. Arafat a devenit șeful guvernului și al țării. Ce dacă a fost școlit la ,,Academia de șuți” a lui Dragnea, acum el e ,,Le nombril cosmique”, arma „Guvernului meu”.

   „Guvernul meu” e admirabil, e înfloritor, dar e incapabil cu desăvârșire. Cîțu cugetă de nota 4, deci există… fără a fi. Educația și cultura, pentru miniștrii de resort sunt noțiuni abstracte. Se miră unii când văd lozincile agramate scrise de junimea/prostimea care protestează? Păi, revoluțiile le face prostimea, nu boierimea.

  În ’90 revoluționarii strigau „Jos Petre Stoica”, în loc de ,,perestroika”, dar sunt consemnați ca eroi. Eu le-aș da o dictare tuturor parlamentarilor și le-aș corecta lucrările cu creionul roșu, ca să se vadă câți agramați sunt în forurile legiuitoare ale patriei. Mai jos ca acum, din multe puncte de vedere – social, cultural, economic, moral, sanitar etc., România n-a fost niciodată de la Revoluție încoace…

  Fără să conștientizeze, Șoșoacă și saltimbancul Simion fac un bine actualului guvern. Prezența lor hidoasă în fruntea manifestațiilor, îi îndepărtează pe românii cu adevărat instruiți și capabili să argumenteze, in extenso, cu adevărat cancerul acestei guvernări. Cine dracu’ vrea să se asocieze cu cele două vietăți ciudate, care confirmă pe deplin Evoluționismul lui Darwin? Cu alte cuvinte, liberalii ar putea face ceva să dreagă mohoru’, cum se zice în popor, dar Calul troian, USR PLUS, are altă misie… În burta lui colcăie restaurația comunistă… Guvernul Cîțu ori e precàut, ori e prost!

  Dumitru Sârghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/guvernul-catu-ori-e-precaut-ori-e-prost/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *