Print this Post


  Guvernul Cîțu-PNL este fără discuție un guvern al sărăciei și al minciunii – a declarat senatorul Paul Stănescu

  Paul Stănescu, senator PSD, a vorbit, în cadrul unei declarații politice, despre măsurile pe care Guvernul le ia, cu privire la plafonarea pensiilor și a alocațiilor, scăderea salariilor, eliminarea voucherelor de vacanță. Sub titlul „Guvernul Cîțu-PNL este, fără discuție, un guvern al sărăciei și al minciunii”, Paul Stănescu mai amintește în declarația politică și despre faptul că măsurile de creștere a bunăstării pe care PSD le-a considerat importante, PNL le consideră împovărătoare.

  În continuare, vă redăm declarația senatorului PSD:

  „În alegerile parlamentare din decembrie 2020, PNL a promis că «dezvoltă» România. Nu era decât o minciună. Românii au știut și i-au sancționat, încă de atunci, la vot. PSD a câștigat încrederea electorală, iar liberalii, după un an de guvernare dezastruos, au pierdut alegerile. Însă, chiar și așa, susținuți de complicitatea președintelui, au ajuns, din nou, să se joace cu destinele românilor.

  Anul 2021 este, din păcate, funestul an 2010. În guvernările de dreapta se pare că istoria se repetă. Nimic pentru români, totul pentru ei. Asta este filozofia lor de guvernare și au arătat că țin foarte mult la ea. Urmează plafonarea pensiilor și a alocațiilor, scăderea salariilor, eliminarea voucherelor de vacanță și alte măsuri de austeritate.

  Măsuri de creștere a bunăstării pe care PSD le-a considerat importante, PNL le consideră împovărătoare. Asta este diferența. În timp ce noi ne gândim cum să guvernăm pentru oameni, ei se gândesc cum să nu guverneze pentru români, ci doar pentru interesele lor economice și politice.

  Întotdeauna va exista în PNL un Boc și o filozofie de austeritate. Astăzi este Cîțu, în altă perioadă de timp, va fi altcineva.

  Moțiunea simplă de astăzi (vineri, 12 februarie a.c. – n.r.), împotriva ministrului Sănătății, este doar începutul. Vom face tot posibilul să apărăm interesele românilor. Însă, în fața unei guvernări catastrofale, doar împreună le putem îngreuna viziunea pe care o promovează: deloc dezvoltare, ci doar austeritate”.

   

  Dragoș Sîrghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/guvernul-citu-pnl-este-fara-discutie-un-guvern-al-saraciei-si-al-minciunii-a-declarat-senatorul-paul-stanescu/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *