AcasăActualitateHALLOWEEN 2013

HALLOWEEN 2013

Sărbătoarea de Halloween devine, pe an ce trece, tot mai populară și în țara noastră. Colectivul clasei a II-a al Școlii Gimnaziale Fărcașele nu putea rata o astfel de petrecere… Astfel,  Căminul Cultural al comunei a găzduit un bal-concurs, la nivel județean, cu participarea directă a tuturor micuților fascinați de această inedită sărbătoare. Evenimentul a fost organizat de d-na prof. Mariana Barbu.

Cu această ocazie, Școlile Gimnaziale Catane (clasa d-nei prof. Victoria Matei) și de Nicolae Titulescu (clasa d-nei director Mădalina Bobonete), școală parteneră a proiectului, și-au unit forțele în realizarea acestui eveniment.

hallowen farcasele1Premierea, prin sponsorizare, a aparținut d-nei Mihaela Grejdan, manager Miky Salon Glamour din Caracal, prezentă la toate activitățile organizate de această clasă.

D-na director adjunct a C.N. „Ioniță Asan” Caracal (școală parteneră a acestei activități), Ștefania Mihuți, este impresionată de participarea micuților care s-au întrecut în crearea frumoaselor costume, prezentarea și motivarea personajelor alese, a dovleceilor sculptați, dovadă clară că sunt interesați de nou.

D-na Mihaela Grejdan, sponsorul acestei activități, se declară onorată de a sponsoriza acest concurs, nefiind la primul de acest gen la această școală.

În această atmosferă de mister, sarcina jurului nu a fost deloc ușoară, cu atâtea costume minunate pe scenă, fiind foarte greu a se departaja câștigătorii. Astfel, juriul i-a declara câștigători pe toți, iar Mihaela Grejdan, membră a juriului, a ținut să specifice că premiul cel mare este acordat d-nei învățătoare Mariana Barbu, atât pentru costumul pe care l-a purtat in timpul activității, cât și pentru organizare. Felicitări tuturor!

hallowen farcasele2„Prin organizarea acestei festivități, am vrut să marchez un moment de întâlnire între părțile colaboratoare din proiectul educațional și totodată să le fac o petrecere celor mici care sunt foarte încântați de orice astfel de evenimente.

Țin să mulțumesc pe această cale școlilor participante, școlilor partenere, sponsorului nostru cu suflet mare, Mihaela Grejdan, d-lui director al Căminului Cultural Fărcașele, Constantin Cunzet, care a venit și în week-end pentru repetițiile noastre, conducerii Școlii Gimnaziale pentru participare, părinților – care s-au întrecut în crearea costumelor și a dovlecilor sculptați și, nu în ultimul rând, elevilor care au pus mult suflet pentru reușita acestui concurs”, ne-a declarat d-na înv. Mariana Barbu. Felicitări tuturor!

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments