AcasăOra SatuluiHALLOWEEN 2014 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ FĂRCAȘELE

HALLOWEEN 2014 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ FĂRCAȘELE

Sărbătoarea de Halloween a devenit o tradiție la Școala Gimnazială Fărcașele. Colectivul clasei a III-a al Școlii Gimnaziale Fărcașele nu putea rata o astfel de petrecere. Astfel, Căminul Cultural al comunei a găzduit un bal-concurs, ediția a II-a, la nivel județean, cu participare directă a tuturor micuților fascinați de această inedită sărbătoare. Evenimentul a fost organizat de d-na prof. înv. primar Mariana Barbu.

haloween farcasele 1Cu această ocazie, Școlile Gimnaziale Catane (elevi participanți – clasa d-nei prof. înv. primar   Victoria Matei) și Nicolae Titulescu (elevi participanți – clasa d-nei director Mădalina Bobonete, școală parteneră a proiectului) și-au unit forțele în realizarea acestui eveniment.

Manifestarea a fost sponsorizată de: „ANA MARIA MARKET Caracal” –familia Petrișor, sponsorul principal, care a oferit pentru marele premiu o tabletă și dulciuri pentru toți micii participanți, S.C.DUMI S.R.L. Fărcașele –familia Pacionel, trofeul „,Halloween 2014!”, CLUB NUMBER ONE –domnișoara Daniela Crețescu, care a onorat protocolul pentru juriu, invitați și spectatori.

haloween farcasele 2D-na Olguța Badea, director adj. al Școlii Gimnaziale Fărcașele este impresionată de participarea micuților care s-au întrecut în crearea frumoaselor costume, prezentarea și motivarea personajelor alese, a dovleceilor sculptați, dovadă clară că sunt interesați de nou.

D-na Anca Petrișor, manager Ana Maria Market Caracal, sponsorul principal al  activității, se declară onorată pentru că a putut sponsoriza acest concurs, nefiind la primul de acest gen, dar la primul organizat de o școală din mediul rural, concurs care a impresionat-o prin implicarea neașteptat de mare a elevilor și părinților, dovadă stând costumele superbe și dovleceii sculptați cu dibăcie.

haloween farcasele 3Aceeași plăcută impresie au avut-o și ceilalți manageri, domnișoara Daniela Crețescu și domnul Dumitru Pacionel, legat de participarea în număr mare a  elevilor școlii noastre, însoțită de un sentiment de mândrie.

În această atmosferă de mister, juriul – alcătuit de data aceasta numai din elevi  din ciclul gimnazial – a avut o sarcină deloc ușoară, cu atâtea costume minunate pe scenă, fiindu-i destul de greu să declare fericitul câștigător al premiului cel mare, mai exact al tabletei și trofeului. Eleva Denisa Viespe de la Școala Fărcașele  a fost marea câștigătoare a tabletei și trofeului.

Doamna înv. Mariana Barbu, care s-a costumat în păianjen, a motivat că în ,,pânza” sa a reușit să-i prindă pe toți copiii, pe părinți și pe oamenii din localitate care s-au strâns în număr foarte mare la Căminul Cultural, declarându-i câștigători pe toți participanții.

„Prin organizarea acestei festivități, am vrut să marchez un moment de întâlnire între părțile colaboratoare din proiectul educațional și totodată să le fac o petrecere celor mici care sunt foarte încântați de orice astfel de evenimente.

Țin să mulțumesc pe această cale școlilor participante partenere, sponsorilor noștri  cu suflet mare, conducerii Școlii Gimnaziale pentru participare, părinților care s-au întrecut în crearea costumelor și a dovlecilor sculptați și, nu în ultimul rând, elevilor care au pus mult suflet în acest concurs”, ne-a declarat d-na înv. Mariana Barbu.

Felicitări tuturor!

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments