AcasăOra SatuluiICOANA! INGINERUL PERIEȚEANU SE ÎNTOARCE

ICOANA! INGINERUL PERIEȚEANU SE ÎNTOARCE

Cu puterea și prestigiul experienței sale administrative, inginerul Gheorghe Periețeanu candidează la Primăria Icoana. Domnia sa este girat, în această firească, logică și așteptată intenție, de Partidul Mișcarea Populară, fiindcă – nu-i așa?,comuna Icoana are nevoie, ca de oxigen, de un primar cu discernământ, patriot, cu credință în Dumnezeu și responsabil cu soarta unei comunități care, cândva, dădea ora exactă în rândul comunităților fruntașe din județul Olt. După cum se știe, Gheorghe Periețeanu, inginer la bază, a fost ani în șir un bun gospodar al comunei sale, având un respect aproape religios față de comunitate și, mai ales, de banul public.

perieteanu netA fost „detronat”,însă, de propriul partid, pe atunci PSD, ai cărui lideri din acea perioadă, înlocuindu-l, au recurs la un experiment politic care s-a dovedit falimentar pentru comuna Icoana. O comună în care autoritatea și buna administrare, sub Periețeanu, erau la loc de cinste. Cât a fost primar, Gheorghe Periețeanu, s-a luptat pentru prosperitatea comunei sale, atât cu adversarii politici, cât și cu reprezentanții propriului partid, care aveau alte interese private, aflate pe contrasens cu interesul general al comunei Icoana. În acea perioadă, Gheorghe Periețeanu a derulat o seamă de investiții, care au culminat, în anul 2014, cu digul de protejare a Râurilor Plapcea și Vedea.

El a avut tot timpul, grijă de starea școlilor, având o relație excelentă cu cadrele didactice dăruite apostolatului în educație. A fost și a rămas, tot timpul, alături de cetățean și de nevoile lui, fapt demonstrat și de numărul de mandate acordate de popor (șase). Așadar, spre disperarea adversarilor săi politici, dar spre bucuria majorității locuitorilor comunei Icoana, Gheorghe Periețeanu se întoarce… Succes, d-le Periețeanu!

Dumitru Sârghie

2 COMENTARII

  1. Nu va estr rusine mai nesimtitilor! Voi pariati pe un cal mort, pe un escroc notoriu.

  2. Un om deosebit,cu experienta si dedicat nevoilor consatenilor sai.Succes in alegeri !

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments