AcasăActualitateIleana Ghiță – sinecurista de serviciu a județului Olt!

Ileana Ghiță – sinecurista de serviciu a județului Olt!

Definiția cea mai simplă a sinecurei vine din cuvintele latinești „sine” și „cura”, care se traduc prin „fără” și, respectiv „grijă”. Mai clar, sinecura înseamnă „fără grijă”…

Pesemne că Ileana Ghiță, încă șefa Agenției pentru Plăți și Inspecție Socială Olt (AJPIS), și-a călcat pe inimă, a citit pe undeva această definiție și se comportă în conformitate cu ea: încasează un salariu uriaș (coordonând și cursuri de formare, pe hârtie, așa cum vorbesc gurile rele, cursuri pentru care încasează bani serioși) fără să-și facă vreo problemă cu privire la reclamațiile despre abuzurile în serviciu pe care se spune că le comite, reclamații care curg, de-a valma, atât la Consiliul Județean cât și la Prefectură sau chiar la conducerea superioară a ANPIS de la București.

ileana ghitaDar cum în conducerea superioară de la  București au fost promovați oameni din partidul lui Tăriceanu (partid în care se află și d-na Ghiță), pe aceleași criterii conform cărora a fost selectată și d-na Ghiță (adică, nu vă faceți griji, nu trebuie să știți nimic, partidul vă susține), rezultatul controlului este unul excelent.

Toată lumea-i fericită și cu lacrimi pe obraz… Povestea cineva că unul dintre inspectorii de la București veniți în control se plimba din birou în birou, de mână cu d-na Ghiță, întrebând: „Ce părere aveți de d-na Ghiță? Cum se poartă cu dvs.?” „Excelent, nemaipomenit!”, răspundeau unii dintre subordonații și subordonatele d-nei Ghiță.

Rezultatul investigației? Sinecurista de serviciu nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i pute! O anchetă pe cont propriu, pe care ne-o propunem în viitorul apropiat va face lumină în această zonă crepusculară a AJPIS Olt și ea se va solda cu dezvăluiri care vă vor lăsa cu gura căscată, stimați cititori!

LINIA ÎNTÂI


3 COMENTARII

  1. Asa ai procedat si cu Tudor, cand era director la aceasta institutie dar cu alt nume si palgeai cand ti-a cerut daune morale 500 milioane de lei in 2004 cand ai scris si l-ai batjocorit cum ai vrut , fara dovezi, la comanda stii tu cui…. ca Dumnezeu nu a dormit si le-a dat ce au dorit ei..

  2. Reclamatii facute de cine? De fufele de la AJPIS care tind la postul de director? Niste invidioase si niste egoiste! Mai cercetati sa scoateti la iveala si lucrurile bune facute de doamna Ghita.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments