AcasăActualitateÎmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici, la cel mai...

Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici, la cel mai bun liceu al județului Olt

• a declarat deputatul de Olt Emil Moț

Debutul noului an școlar a fost prilej de sărbătoare și de emoții pentru elevii Colegiului Național „Radu Greceanu” din Municipiul Slatina. Într-o atmosferă specifică unui colegiu de prim rang al județului, Gianina Pârvu, noul director al colegiului, a avut alături foști elevi ai liceului, cum ar fi Emil Moț – deputat de Olt și Cristian Bircea – viceprimarul Municipiului Slatina. De asemenea, un cuvânt de susținere pentru actul de învățământ l-a rostit și Marius Oprescu, vicepreședintele Consiliului Județean Olt. Poliția Română a fost și ea reprezentată prin Costin Stoica, subinspector la IPJ Olt.

greceanu deschidere an 1

Toți au urat succes elevilor și părinților în noul an școlar care tocmai a început și și-au exprimat respectul față de munca dascălilor depusă pentru educarea copiilor.

Marius Oprescu, vicepreședinte al CJ Olt:

Liceul „Radu Greceanu” reprezintă un etalon al învățământului din județul Olt

„Începutul unui nou an școlar reprezintă pentru fiecare dintre noi bucurii, așteptări dar mai ales emoții. Și pe mine mă cuprinde nostalgia când îmi aduc minte de anii de școală, cei mai frumoși ani, anii care mi-au călăuzit primii pași în viață. Nu întâmplător mă aflu astăzi alături de dvs., aici, pentru că Liceul „Radu Greceanu” reprezintă un etalon al învățământului din județul Olt, dar și din țară. Sunt aici pentru a vă ura mult succes și pentru a vă spune că instituția pe care o reprezint este alături de tot ceea ce înseamnă învățământ și educație în județul Olt și susține necondiționat performanța. Mult succes în noul an!”

Emil Moț, deputat de Olt:

Anii petrecuți aici au fost cei mai frumoși ani din viața mea

„Pentru mine, ziua de astăzi este extraordinară. Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici, la cel mai bun liceu al județului Olt. Poate că sunt subiectiv, dar pentru mine este cel mai bun liceu din lume. Mi-am petrecut șapte ani aici… Anii petrecuți aici au fost cei mai frumoși ani din viața mea. Același lucru vă doresc și dvs., celor noi veniți. Să aveți parte de distracție și de carte. În primul rând de carte. Aveți profesori extraordinari, care vă vor ajuta să vă puneți bazele viitorului. Aici ne-am definitivat și noi ca oameni, ca indivizi, și dvs. veți face la fel. Mult succes!”

Cristian Bircea, viceprimar al Slatinei:

Aveți o șansă să urmați un liceu cu tradiție, un liceu cu prestigiu

„Aveți o șansă să urmați un liceu cu tradiție, un liceu cu prestigiu. Iată că, în 2014, va împlini 130 de ani. Aveți șansa să urmați acest liceul alături de profesori de foarte bună calitate. În calitatea mea de fost elev și de reprezentat al Primăriei Municipiului Slatina, vreau să vă asigur de tot suportul acestei instituții pentru a vă desfășura activitatea în bune condiții. Nu pot decât să vă urez să învățați, pentru că aceasta este cea mai frumoasă perioadă a vieții, când nu aveți de făcut nimic altceva decât să învățați.”

Subinsp. Costin Stoica, IPJ Olt:

Siguranța în școli constituie o prioritate pentru Poliția Română

„Poliția Română transmite toate gândurile bune și urările de succes tuturor celor care astăzi încep noul an școlar: elevi, profesori și părinți. În această zi suntem alături de dvs., pentru a vă asigura de sprijinul nostru în noul an școlar care tocmai a început. Siguranța în școli constituie o prioritate pentru Poliția Română. Am luat măsuri pentru protejarea Școlii și vă asigurăm că vom fi alături de dvs. atunci când veți avea nevoie.”

greceanu deschidere an 2Gianina Pârvu, director Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina:

A fi astăzi elev la „Radu Greceanu” este o cinste dar și responsabilitate

“Marcăm astăzi începutul unui nou an școlar, cu o semnificație deosebită pentru Colegiul Național „Radu Greceanu” – 130 de ani de la înființare. Școala în care învățați, dragi elevi, este un locaș de prestigiu, pentru că, de-a lungul timpului, liceul nostru și-a câștigat un loc de frunte în învățământul din județul Olt și nu numai. A fi astăzi elev la „Radu Greceanu” este o cinste dar și responsabilitate. Cinstea de a fi printre cei mai buni, responsabilitatea de a fi la înălțimea exigențelor și de a duce mai departe numele liceului nostru. Nu mă îndoiesc că toți veți face lucrul acesta. Tuturor vă doresc un an școlar bun, putere de muncă și rezultate să vă bucure.”

Dragoș Sîrghie

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments