AcasăActualitateÎn anul 2024, pensiile și alocațiile copiilor vor crește cu 13,8%, vor...

În anul 2024, pensiile și alocațiile copiilor vor crește cu 13,8%, vor fi creșteri salariale, dar și mai mulți bani pentru investiții!, a declarat Siminica Mirea, senator PSD

Siminica Mirea, senator PSD, vine cu vești bune, pentru cetățeni. În anul 2024, pensiile și alocațiile copiilor vor crește cu 13,8%, vor fi creșteri salariale, dar și mai mulți bani pentru investiții.

„Începem anul, cu vești bune pentru pensionari și familiile cu copii! În conformitate cu angajamentul politic al PSD, pensiile și alocațiile au crescut cu 13,8% începând cu 1 ianuarie. Această măsură reflectă rata inflației din 2022 și are un impact pozitiv asupra puterii de cumpărare a acestor categorii sociale vulnerabile.

PSD demonstrează abilitățile guvernamentale. Chiar și într-un context economic dificil, guvernul condus de premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reușit să asigure resursele necesare, pentru anul viitor. Nu doar că s-au majorat pensiile și alocațiile, dar s-au alocat fonduri și pentru creșterea veniturilor salariale și investiții. Această abordare responsabilă evidențiază capacitatea de guvernare a PSD, în fața provocărilor economice și sociale.

Performanță remarcabilă și model economic sustenabil! Țara noastră a intrat, astfel, într-un model virtuos de creștere economică. Este remarcabil faptul că această creștere se bazează pe investiții, nu doar pe consum. BNR confirmă performanța notabilă a țării noastre, subliniind că avem o perspectivă economică solidă și sustenabilă.

Anul 2024 va avea investiții record la investiții. Privim cu optimism spre anul 2024, în care se estimează o sumă record de 124 de miliarde de lei pentru investiții, reprezentând 7,3% din PIB. Aceasta reprezintă o creștere de aproximativ 20%, față de anul trecut, consolidând statutul anului precedent ca fiind excepțional, în ceea ce privește investițiile. Un semn clar că ne îndreptăm spre un viitor economic prosper și echitabil, pentru toți cetățenii”, a declarat Siminica Mirea.

Dragoș Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments