AcasăPrimim la redacțieÎn atenția organelor abilitate! Didiță Marin din Valea Mare își caută dreptatea!

În atenția organelor abilitate! Didiță Marin din Valea Mare își caută dreptatea!

Ieri, am primit, la redacție, scrisoarea d-lui Didiță Marin din Valea Mare, prin care acesta susține că fiica sa, de 15 ani, Didiță Irina Elena, ar fi fost agresată  verbal și fizic de către minorii Ionică Gheorghe și de fiul lui Preda Gheorghe, ambii din comuna Valea Mare.

Consecințele acestor acte de violență (spune d-l Didiță Marin) au fost că acestea au determinat căderea fiicei sale la pământ, rămânând fără cunoștință circa 15-20 de minute. Ulterior, Didiță Irina Elena a fost dusă cu Salvarea și internată la Spitalul de Psihiatrie Slatina.

didita valea mareDidiță Marin mai susține că și el a fost amenințat în câteva rânduri de persoane pe care le menționează în plângerea penală și că aceste șicanări, atât la adresa fetiței sale, cât și a lui, se produc din cauze politice, domnia-sa fiind candidatul unui partid la funcția de primar al comunei Valea Mare.

De menționat faptul că Didiță Marin a formulat o plângere penală împotriva părinților civilimente responsabile,  respectiv a părinților celor doi minori.

Așteptăm ca organele abilitate să facă dreptate în acest caz și să-i pedepsească pe huligani!

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments