AcasăBreviar parlamentarÎn noul său mandat, deputatul Gigel Știrbu poate număra opt luări de...

În noul său mandat, deputatul Gigel Știrbu poate număra opt luări de cuvânt, 15 propuneri legislative și 14 întrebări sau interpelări

Deputatul PNL Gigel Știrbu este membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă și președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării. De asemenea, este președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Australia și secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, făcând parte și din Grupul PRO-America. În noul său mandat, până la acest moment, Gigel Știrbu poate număra opt luări de cuvânt, 15 propuneri legislative și 14 întrebări sau interpelări.

Dintre cele mai recente inițiative, putem enumera: Propunere legislativă pentru modificarea și completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și actelor de identitate ale cetățenilor români; Propunere legislativă pentru completarea art. 106 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice; Propunere legislativă privind unele măsuri de sprijin financiar acordate Comitetului Olimpic și Sportiv Român; Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal cu modificările și completările ulterioare; Propunere legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 185/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate.

Ionuț Dumitrescu

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments