AcasăActualitateÎnaintări în grad de Ziua Jandarmeriei

Înaintări în grad de Ziua Jandarmeriei

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt a organizat o ceremonie cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la care a participat și o delegație a conducerii mixte româno-americane a Bazei NATO de la Deveselu, delegație condusă de căpitanul comandor Răzvan Brătescu – șeful părții române – și de locotenent colonelul Rodderick Tribble – șeful părții americane, însoțiți de locotenentul Paul Fogel și senior chief-ul Raymond Dean. Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt, și a debutat cu prezentarea mesajelor de felicitare adresate de către Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, și general maior doctor Mircea Olaru, șeful Jandarmeriei Române.

jandarmiPrezent la ceremonie, Paul Stănescu, președintele CJ Olt, a adresat un mesaj jandarmilor: „Dragii mei, am venit să-mi exprim gândurile cele mai frumoase de prețuire și respect pentru ce faceți d-voastră, nu numai pentru că asigurați liniștea și siguranța cetățenilor din județul nostru, dar și pentru tot ce ați făcut în decursul anilor, de când sunt eu în această funcție. Vă mulțumesc în numele locuitorilor județului nostru pentru tot ceea ce faceți, pentru că vă faceți datoria”. „Vreau să vă asigur, având în vedere cele spuse de d-voastră, d-le președinte, că întregul personal al IJJ va da, în continuare, dovadă de disponibilitate, de implicare și dăruire în apărarea legii și demnității persoanei umane, prin faptul că va aduce o contribuție, din ce în ce mai însemnată, la creșterea climatului de ordine și siguranță publică, la nivel de județ. De aceea, pe această cale, vreau să aduc mulțumirile mele întregului personal al Inspectoratului, pentru profesionalismul, tenacitatea și buna credință pe care le dovedește, în apărarea și promovarea valorilor fundamentale ale societății”, a spus, colonelul Dorel Drejoi, inspector șef al Jandarmeriei Olt.

De asemenea, pentru modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, personalul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a fost recompensat prin înaintări în grad. Astfel, prin Ordinul Ministrul Afacerilor Interne, locotenent-colonel Tudorel Stoica a fost ridicat în gradul de colonel; maior Elena Popa – în gradul de locotenent-colonel și căpitan Cristinel George Milcu a fost ridicat în gradul de maior.

Prin Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, următorii subofițeri, au înaintat în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim: în gradul de plutonier adjutant – plutonierii majori: Mihai Marian Mihăilescu, Constantin Nicolae Raicu și Victor Voinea; iar plutonier Marian Liviu Culcea – în gradul de plutonier major. De asemenea, prin Ordinul inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, au fost recompensate cu mulțumiri 25 ofițeri și 29 subofițeri, cu felicitări4 ofițeri și 31 subofițeri; iar 2 ofițeri și 18 subofițeri cu fost citați prin Ordinul de zi pe unitate.

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments